Camping met zwembad

Waterpark in Bretagne

Op onze camping met waterpark in Bretagne wachten uren ontspanning op u. Op een oppervlakte van 2000m2, kunt u genieten van familieglijbanen, ontspannende baden, waterversnellingen, een waterval, een pierenbad of een zwembad. In alles is voorzien om zowel aan de jongere als de oudere mens te denken. Verschillende activiteiten in het water maken uw vakantie in het zuiden van Finistère leuker. Probeer een aqua gymsessie, of een zwembadfeest, en doe mee in een waterpolotoernooi. Voor zij die van zonnebaden houden, om hun kleurtje te optimaliseren, is het solarium de ideale plek. Aan de oever van de Steir, bespreekt of leest u wat uw wilt, terwijl u uw kinderen in de gaten kunt houden. U kunt ook gebruikmaken van zen gymlessen, sessies peddelsurfen of kajaklessen. En om u mentaal weer op te laden, is er niets fijners dan een ijsthee of een kop koffie bij het aangrenzende theehuis.

Overdekt zwembad in Finistère

Op onze camping met overdekt zwembad in Finistère kunt u tijdens iedere weerconditie zwemmen. Onze beide overdekte zwembaden zijn verwarmd en zijn gehuisd in een klassiek Bretons stenen gebouw en uitgerust met grote erkers. De temperatuur van het water is rond de 30 graden. Uw kinderen hebben toegang tot een ruimte voor jonge zwemmers, speciaal voor hen. Naast een camping met zwembad in Bretagne, bieden we u ook verschillende welzijnsformules om u te revitaliseren. Harsen, rugmassages of gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde schoonheidsspecialist. Daarnaast heeft u gratis toegang tot een fitnessruimte, sauna en sportsessies.

Een verwarmd binnenzwembad erbij !

waterspelenEen geheel nieuwe creatie voor het seizoen 2016 : Een verwarmd binnenbad, gekoppeld aan het bestaande verwarmde overdekte zwembad voor een groter zwemplezier.
Aan de ene kant een vernieuwd speelgedeelte met waterspelen voor het plezier van de kinderen.
Aan de andere kant het nieuwe binnenbad met een banenbad in een gebouw met de kenmerkende traditionele Bretonse stenen en grote
raampartijen voor een intens moment van plezier. Doordat het zwembad is ingericht met kleedkamers en toiletruimten kunt u zich comfortabel voorbereiden
op uw zwempartij. Ideaal, toch? Een camping met overdekt zwembad? We kunnen niet wachten om u te zien genieten !

 

Maak onder alle weersomstandigheden tijdens uw vakantie in Bretagne gebruik van ons overdekte zwembad

Groot en verwarmd vanaf de opening van uw Yelloh Village staat ons overdekte zwembad garant voor uren plezier in het water. De waterspeeltuin voor de allerkleinsten, de Aquatoon, is voor baby’s en peuters een ludieke en veilige manier om met het plezier van water kennis te maken.

De waterspelen en de watertemperatuur zijn aangepast aan de kinderen. Het water in het peuterbad is 30°C.

Een waar zwemparadijs van 2000m² voor waterpret voor jong en oud!

Neem een heerlijke duik in het zwembad van de camping. Het waterparadijs is 2000m² groot en bestaat uit: glijbaan, glijwand met 3 banen, bubbelbad, snelstromende rivier, lagune, groot peuterbad met waterspuiters en glijbaantje, een zwembad, waterval. Een waterparadijs waar het hele gezin zich vermaakt! Het verwarmde zwembad maakt dat u onder alle weersomstandigheden kunt zwemmen.

De lagune en het peuterbad

Verwarmd en langzaam aflopend is de lagune ideaal om zich te amuseren of om te leren zwemmen

In het peuterbad zal uw baby of peuter kraaien van plezier met de kleurige waterspelen en de glijbaan. Voor de veiligheid van de kleine kinderen is het peuterbad afgescheiden van het zwembad door een hek. Diepte van het zwembad: maximaal 20 cm

De glijwand

Een snelle glijwand om met vrienden vanaf te roetsjen

Doe een wedstrijdje met uw gezin of met vrienden op onze 4-baansglijwand van de camping of roetsj van onze glijbaan af. Uren waterpret en leuke vakantieherinneringen wachten op u op onze camping in Bretagne met overdekt zwembad.

Veel plezier beleven op onze camping met overdekt zwembad…

Tegen de stroom in zwemmen in de rivier of in het zwembad terwijl uw kinderen de glijbaan af roetsjen of zich vermaken in de lagune. Dankzij de afscheiding tussen het peuterbad en het zwembad vermaken de kleintjes zich in alle veiligheid.

Diepte van het zwembad: 20cm tot 1.50m

Openingstijden: 10 uur – 19 uur

Er is GEEN badmeester aanwezig

Zwembermuda’s zijn niet toegestaan. Zwemluiers voor kinderen onder de 2 jaar is verplicht.

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Camping Yelloh Village L'Océan Breton
Route de Kerlut 29740 Lesconil
00 33 (0) 2 98 82 23 89 |
Leading Campings Yelloh Village Bretagne
  • Sans titre-1
  • bretagne
  • leadings
  • qualité tourisme
  • cezam
  • anwb
  • ancv
  • adac