5 sterren camping Frankrijk

Yelloh Village Bretagne

Aan de kust van de Atlantische Oceaan, genesteld op een schiereiland omgeven door een zeearm, ontdekt u het legendarische terrein van Yelloh! Village L’Océan Breton. Ons campingdorp, is een van de bekendste campings van Bretagne en vooral van de Finistère.

Camping Frankrijk aan zee

In het groene park met bloemen van 12 hectare van een landhuis ontvangt Yelloh! campingdorp L’Océan Breton u in een eerlijke en authentieke sfeer. Hij zal mensen die houden van verkwikkende vakanties en die gebruik willen maken van een 5 sterren camping heel goed bevallen. Ruime plaatsen, een waterparadijs, voorzieningen van hoge kwaliteit, een ruime keuze uit verblijven, de camping biedt vele voordelen zodat u een fijne vakantie zult hebben in de Finistère.

Herenhuis Kerlut & het park

Geniet van een uitzonderlijke omgeving doordat onze camping naast het Herenhuis Kerlut en het park ligt, beschikbaar om te wandelen over de camping, maar ook om toegang te krijgen tot het Adventure Park. Het park kijkt uit over de monding van de Steir, bewonder de zee bij vloed die stijgt tot de rand van de camping.

Wat ons onderscheidt

Lid van de ketens LeadingCampings & Yelloh Village, ons 5 sterren campingdorp heeft het doel een van de beste campings in Bretagne, Frankrijk en Europa te zijn, te blijven innoveren met de beste diensten, entertainment en accommodaties voor onze klanten om hun een heerlijke vakantie in het paradijs voor kinderen aan te bieden.

Vergeet alle vooroordelen over kamperen en doe aan Glamping!

Men zegt tegen u camping en u denkt aan slippers, badminton, jeu de boules en pils? Vergeet de vooroordelen over kamperen, ontdek Glamping op camping Yelloh Village l’Océan Breton.

Glamping, ofwel glamorous camping, is het comfort en de charmes van een nachtje hotel met de natuurlijke omgeving, de vrijheid en de gezelligheid die bij het kamperen horen.

Glamping doet u bij ons in een speciaal hiervoor gecreëerde voetgangerswijk, met luxe cottages met alle services die u in een hotel vindt; lakens & handdoeken, televisie, wifi, gratis eindschoonmaak… Ontdek zelf onze luxe cottages en u zult zeker de perfecte combinatie tussen camping & glamour zeker waarderen.

Huur per nacht zoals in een hotel

Wij bieden de mogelijkheid aan om één ​​nacht te boeken, zoals in een hotel, in onze 4 of 6 personen premium cottages. Opgemaakte bedden bij aankomst, voorzien van handdoeken en lakens, wifi en flatscreen-tv inbegrepen … alle services van een hotel bij de hand op ons campingdorp, met gezelligheid en nog veel meer.

5 sterren camping Frankrijk

De camping heeft sinds 2012 5 sterren behaalt en heeft ook het label Qualité Tourisme (kwaliteitstoerisme) gekregen. Dit staat garant voor een uitstekende service en wij streven er altijd naar te innoveren en u te verassen om u een onvergetelijke vakantie in Bretagne te bezorgen.

Services en evenementen gedurende het hele seizoen

Om onze klanten tevreden te stellen, bieden wij entertainment en activiteiten voor de kinderen aan reeds vanaf de opening van onze camping. Zelfs vroeg in het seizoen, geniet van alle voordelen van een 5 sterren Yelloh camping, met de dagelijkse opening van al onze services.

Gezelligheid

Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij camping Yelloh! Village L’Océan Breton. Wij doen altijd ons best om u de beste service en faciliteiten te bieden die u van een 5 sterrencamping kunt verwachten zonder het campinggevoel en de gezelligheid uit het oog te verliezen. Wij letten erop dat deze gezelligheid behouden blijft en dat uw vakantie zo relaxed mogelijk verloopt.

En waar kan dat beter dan in Bretagne? De inwoners van Bretagne staan bekend om hun gastvrijheid. Bretagne belooft een ontspannen vakantie & onvergetelijke uitstapjes.

Op Yelloh Village l’Océan Breton heerst een gezellige sfeer, ideaal voor gezinnen. Wij ontvangen veel gezinnen met kinderen die volop genieten van ons waterparadijs, onze kinderclub , de yurt voor de kleintjes, en alle sportieve voorzieningen. Al onze goede faciliteiten voor jong en oud maken dat kinderen van alle leeftijden een heerlijke vakantie beleven. In de bar van het zwembad en tijdens de animatieavonden kunt u in een leuke sfeer kennis maken met uw medekampeerders en nieuwe vrienden maken

Camping Yelloh Village L'Océan Breton
Route de Kerlut 29740 Lesconil
00 33 (0) 2 98 82 23 89 |
Leading Campings Yelloh Village Bretagne
  • Sans titre-1
  • bretagne
  • leadings
  • qualité tourisme
  • cezam
  • anwb
  • ancv
  • adac