Onze overige faciliteiten

Overige faciliteiten: informatie

Op de camping Yelloh village l’Océan Breton kunt u alle toeristische informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in Bretagne verkrijgen. U kunt hier verschillende activiteiten reserveren zoals excursies en boottochten. Wij geven u graag informatie, wandelkaarten met mooie routes, tips, brochures over bezienswaardigheden en activiteiten, informatie en kaarten speciaal voor visliefhebbers.

Onze receptionisten staan u graag te woord en helpen u met het uitstippelen en reserveren van uw uitstapjes.

En als u vragen heeft over onze faciliteiten of uw aankomende vakantie, aarzel dan niet om de lijst met veelgestelde vragen te bekijken, of neem direct contact met ons op !

Campingwinkel

Om te voorkomen dat u constant op en neer aan het rijden bent tussen de plaatselijke supermarkt en de camping omdat u iets vergeten bent kunt u in onze campingwinkel de dagelijkse kleine boodschappen en de hoognodige producten verkrijgen. De campingwinkel heeft een ruim assortiment en is werkelijk bijna van alle markten thuis: etenswaren, houtskool, schoonmaakproducten, strandspelen… U vindt hier alle noodzakelijke producten die nodig zijn voor een geslaagde vakantie.

In de campingwinkel is een broodafdeling waar u vers brood en croissantjes kunt kopen voor een heerlijk Bretons ontbijt. In juli en augustus kunt u hier tevens de internationale kranten verkrijgen.

Wasserette

De camping heeft een goed uitgeruste wasserette: wasmachine, wasdroger en strijkplank. Dat is wel zo handig als u tijdens de vakantie even wat wilt wassen!

U kunt een strijkijzer verkrijgen bij het toeristische informatiepunt.

Bibliotheek

Zin in een goed boek om op het strand of in het park van het landgoed te lezen? Kijk eens in onze bibliotheek bij het toeristische informatiepunt waar u vast wel een interessant boek vindt om te lezen.

Sanitair

Wij beschikken over speciaal sanitair voor kinderen met een verzorgingsruimte voor de allerkleinsten. Het sanitair heeft een gedeelte voor mannen en een gedeelte voor vrouwen. Wij hebben moderne, goed onderhouden, verwarmde sanitair op de camping. Het sanitair is functioneel ingericht en beschikt over een groot aantal ruime douches en een baby verzorgingsruimte met babybadje en aankleedkussen.

Volgens het blad “Le Monde du plein Air” ( 2 maandelijks blad voor kampeerders) « verwarmd sanitair, verreweg de schoonste en meest comfortabele van heel Bretagne », 2013

 

Camping Yelloh Village L'Océan Breton
Route de Kerlut 29740 Lesconil
00 33 (0) 2 98 82 23 89 |
Leading Campings Yelloh Village Bretagne
  • Sans titre-1
  • bretagne
  • leadings
  • qualité tourisme
  • cezam
  • anwb
  • ancv
  • adac