Kinderparadijs

Bij kinderparadijs l’Océan Breton zijn de KINDEREN KONING !

recto cartesDaarom heeft YELLITA, onze mascotte, dit jaar besloten een spel te organiseren voor alle kinderen onder de 12 jaar.

Bij aankomst krijgen de kinderen 2 “YELLIT’S” kaarten. Zij kunnen er nog meer winnen tijdens de vakantie dankzij de spelletjes die iedere dag worden georganiseerd door de kidsclub. Op deze manier kunnen uw kinderen snel de andere kaarten verzamelen en vriendjes en vriendinnetjes maken.

De “YELLIT’S” kunnen vervolgens worden ingeruild voor CADEAUS zoals een ijsje, 15 minuten karten, 30 minuten avonturenpark enzovoorts.

Maar omdat onze mascotte Yellita zo van spelen houdt kun je nog meer verrassingen winnen. Het is aan jou om de befaamde IMMUNITEITSKETTING te vinden die door Yellita ergens op de camping verstopt is.

Kortom, een vakantie vol avontuur op onze camping in Bretagne, een waar kinderparadijs!

Veel plezier !

 

De Yurt voor de allerkleinsten

In deze speciaal voor kleine kinderen ingerichte Yurt kunnen uw kinderen in alle veiligheid heerlijk spelen.

Een klein ballenbadje, een speelmat, een loopwagen, een eenhoorn hobbelpaard, grote lego blokken en een zachte lichtinval door de vorm en de koepel van de Yurt maken dat kinderen hier met plezier spelen.

Om veiligheidsreden staan kinderen onder toezicht en verantwoordelijkheid van hun ouders.

Club Kids 5-12 jaar

Op de juniorclub van de camping heeft uw kind een onvergetelijke tijd met andere kinderen van zijn leeftijd. Ieder dag stelt ons animatieteam leuke en gevarieerde activiteiten voor: creatieve workshops, knutselen, tekenen, verven, toveren, speurtocht, karting, ontdekking van de onderwaterwereld, aquarium, strandspelen en aan het einde van de dag discoavond met schuimkanon, optredens, minidisco met DJ…

In de zomermaanden (juli-augustus) kunnen kinderen in de circustent met de Club kids allerlei circusacts leren en uitproberen.

Activiteiten op de camping

Nieuw in 2016 : Crossfietsterrein & voetbalveld

Durfallen opgelet : Wij hebben ons bekende crossfietsterrein verbeterd. Adrenaline gegarandeerd met nieuwe hobbels en heuvels voor waaghalzen.
Naast het Multi sportgedeelte is er nu dus een crossfietsterrein maar ook een nieuw voetbalveld om in groepsverband sportieve momenten te kunnen beleven. Wie o wie maakt het eerste doelpunt ?

Nieuw in 2016 : Een sportief parcours langs de RIA

Hoe beter een vakantiedag te beginnen door lekker te joggen of hard te lopen langs de oever van de zeearm?
Wij hebben een leuk gezondheidsparcours aangelegd langs de zeearm om aan ieders wensen te kunnen voldoen. Een ideale plek om je lekker uit te leven of gewoon te wandelen… De verschillende etappes gedurende het parcours zijn geschikt voor verschillende niveaus zodat een ieder er gebruik van kan maken ; zowel voor amateurs als voor de echte sportievelingen

Skelters

Skelter 1 plaats: € 5 per 30 min en € 8 per uur

Skelter 4 plaatsen: € 8 per 30 min en € 12 per uur

Jeu de boules

Het animatieteam organiseert toernooien

Tennis

De tennisbaan is geopend van 9 uur tot 19 uur. U kunt de baan reserveren bij het toeristische informatiepunt aan de receptie.

Tarief: gratis, uitleen materiaal tegen een borgsom

Tafeltennis

Een klassieker en een ontmoetingspunt tijdens de vakantie. Jong en oud vinden elkaar rond de tafeltennistafel voor een gezellig potje tafeltennis.

Speeltuin

Onze speeltuinen zijn speciaal ontwikkeld om de motoriek van de kinderen te stimuleren en om hun fantasie de vrije loop te laten. De speeltuin bestaat uit evenwichtsspelletjes, klimspelen, wipkippen, glijbanen en luchtkastelen.

In het hart van de camping kunnen kinderen zich uitleven in de klassieke speeltuin of op het luchtkasteel!

Sportveld

U kunt ook genieten van het sportveld : volleybal, badminton, basketbal, voetbal…

Parcours in de bomen

Adrenaline nodig tijdens uw vakantie in de Finistère? Probeer dan het avonturenpark uit (tegen betaling). Het parcours ligt midden in de natuur aan de rand van de zee.

  • 2 verschillende parcours in de bomen: De P’tit Kerlutin en de Grand Kerlutin
  • 1 kabelbaan (vanaf 8 jaar)

Tarief 2015: €6 per kind en €12 per volwassene

Fietsen

Direct vanuit de camping kunt u mooie fietsroutes volgen, uitgestippeld door de camping, om de Finistère te ontdekken. Onze camping in Bretagne is ideaal gelegen voor heerlijke fietstochten langs de vuurtorens, de ongerepte kust, de stranden, de dolmens en de menhirs. Maak met uw gezin een fietstocht van la Pointe de la Torche naar het eiland Tudy. Uw camping in de Finistère biedt leuke tochtjes aan langs de kust die heel goed te rijden zijn met kinderen. U kunt er ook voor kiezen een fietstocht te combineren met een andere activiteit: watersport, surf, vissen, kajak, windsurf, aan u de keuze!

Fietsenverhuur

U kunt bij het toeristische informatie punt aan receptie van de camping klassieke of elektrische fietsen huren. U kunt reserveren tot 17 uur voor de huur van een fiets de dag erna.

Tarieven 2016

Wij vragen een borgsom van €120 voor het materiaal.

 

 

Enregistrer

Camping Yelloh Village L'Océan Breton
Route de Kerlut 29740 Lesconil
00 33 (0) 2 98 82 23 89 |
Leading Campings Yelloh Village Bretagne
  • Sans titre-1
  • bretagne
  • leadings
  • qualité tourisme
  • cezam
  • anwb
  • ancv
  • adac