Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89

Een ginds die u Bretagne laat ontdekken

Receptie >Het laatste nieuws en de speciale aanbiedingen >

Een ginds die u Bretagne laat ontdekken

In samenwerking met het VVV-kantoor in Pont l’Abbé, kunt u onze prachtige regio onder leiding van een lokale inwoner, een “greeter”, ontdekken, die u zijn favoriete plaatsen laat zien en u zijn eigen anekdotes vertelt: er is niets beters om een regio te ontdekken!

Onze regio is rijk aan grote en kleine verhalen, en buitengewone mooie natuurlijke landschappen. Als u mooie spaarzaam betrede paden wilt ontdekken, kunnen wij excursies voor u organiseren waarbij u wordt begeleid door een inwoner van de regio.

Zo kunt u wandelen over de paden van Sainte-Marine, een kleine jachthaven en vissershaven, en naar Bretonse anekdotes en spreekwoorden luisteren.

Als u liever meer te weten wilt komen over varen op zee, het leven op boten en het aan land brengen van gevangen vis dan kan een lokale inwoner u alles vertellen over de tradities van de zee.

Ook kunt u fietstochten maken om op de vele markten en bij lokale producenten lokale gerechten te proeven.

Ook kan men de megalieten, de haven van Lesconil en de vogels aan de kust ontdekken.

Het VVV-kantoor in Pont-L’Abbé staat u zo in staat de landschappen landinwaarts en aan zee te ontdekken terwijl u ook de geschiedenis, de fauna, de flora en goede gastronomische adressen van de regio ontdekt.

U hebt dus de keuze uit een groot aantal tochten afhankelijk van uw interesses en wensen!

Blijf in contact...