Onze partners

Heeft u zin om leuke sportactiviteiten uit te proberen tijdens uw vakantie ? Profiteer van de samenwerking met onze verschillende partners en stel zelf een vakantie op maat samen !

Ontdek de visserswereld met Haliotika

Zin in een uitje in de zilte zeelucht voor groot en klein ? Haliotika bied een ruime keus aan activiteiten : interactieve exposities, een bezoek aan de visveiling, schat zoeken aan zee, ontdekking van de vooroever, een dag aan boord op een viskotter, kookles en nog veel meer andere activiteiten. Een programma boordevol avontuurlijke ontdekkingen over de viswereld !

+ punt voor gasten van L’océan Breton: : 10% korting op gezins en kinder workshops op vertoon van uw campingarmbandje.

 

Laat u meevoeren met de Vedettes de l’Odet

Ontdek tijdens uw vakantie bij L’Océan Breton de mooiste maritieme plekjes van de Finistère met de Vedettes de l’Odet : L’Odet, “ de mooiste rivier van Frankrijk” en de Glénan eilanden. Kies de formule die het beste bij u past ; promenade-cruise, restaurant-cruise, ontdekkings-cruise, vergezicht op de onderwaterwereld-cruise.

 

Het geluk vind je op het water met het CNPA de Lesconil

Zin om de maritieme wereld te ontdekken ? Het watersportcentrum van Lesconil ontvangt u en uw kinderen vanaf 4 jaar ! Zeevissen, vissen te voet, ontdekking van de kust, het observeren van flora en fauna, optimist, kajak, stand up paddle, catamaran, windsurfen, zeewandelen… De keuze is aan u !

+ punt voor gasten van L’Océan Breton : 10% korting op de huur van een kajak en/of stand up paddle op vertoning van uw campingarmbandje.

 

Stort je naar de eilanden met Penn Ar Bed

background

Ouessant, Molène, Sein… Kom en ontdek de allermooiste eilanden aan het einde van de wereld!

+punt : Tickets kunt u reserveren aan de Toeristische Informatie Balie van de camping.

 

Iedereen op de green met de Golf de Cornouaille

Bent u een golf liefhebber ? Dan is de Golf de Cornouaille echt iets voor u ! Met zijn ideale ligging rond de baai van La Forêt-Fouesnant, 15 km ten zuiden van Quimper, kunt u volop genieten van een parcours met 18 holes die kwaliteit van architecturen en technieken samenbrengt.

+ punt voor gasten van L’Océan Breton : 20% korting op het tarief green-fees 18 en 9 holes.

 

In het zadel met de Pédale Bigoudène

Pédale

Trek er al fietsend op uit om Bretagne en haar prachtige landschappen te ontdekken dankzij La Pédale Bigoudène. Neem de tijd en geniet van de zilte zeelucht tijdens uw fietstocht, het is vakantie !

+ punt voor gasten van L’Océan Breton : De fietsverhuur kunt u regelen aan de receptie van de camping. U hoeft alleen nog maar in het zadel te springen en de fietspaden te volgen vanaf de uitgang van de camping.

 

Het water op met de CNL de Loctudy

Lijkt het u wat om tijdens de vakantie buitengewone momenten te beleven? Bij Cercle Nautique de Loctudy vindt u een ruime keuze aan verhuur van rubberboten, surfplanken, catamarans, kajaks, stand up paddle en ander materiaal. Maar mist u vooral de 3 grootste evenementen van aankomende zomer niet :

- De Grand prix de France de Dinghy 12 van 1 t/m 3 juli 2016 in Loctudy : Rubberboten Race

- Het Europees Kampioenschap van de RS One van 4 t/m 9 juli 2016 : Dit kampioenschap stelt internationale racers er toe in staat mee te dingen naar grootse innoverende races zoals de Pulsar, de Marathon en de klassieke Regatta.

- De Internationale Optimist Zomercup van 16 t/m 23 juli 2016

+ punt voor gasten van L’Océan Breton : 10% korting voor gasten van L’Océan Breton op vertoon van de camping armbandje

Laat u verwennen in onze Schoonheidssalon

Anaëlle, schoonheidsspecialiste aan huis biedt u iedere week een ruime keuze aan schoonheids behandelingen op de camping, in de hiervoor. Bestemde nieuwe schoonheidssalon in het Manoir.

 

Enregistrer

Enregistrer

Camping Yelloh Village L'Océan Breton
Route de Kerlut 29740 Lesconil
00 33 (0) 2 98 82 23 89 |
Leading Campings Yelloh Village Bretagne
  • Sans titre-1
  • bretagne
  • leadings
  • qualité tourisme
  • cezam
  • anwb
  • ancv
  • adac