Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Camping L'Océan Breton, staanplaats 3 bloemen

De staanplaatsen

Naar beneden scrollen

Camping voor caravan in frankrijk: camping l’Océan Breton

Kamperen in het zuiden van Bretagne doet u natuurlijk bij Camping L’Océan Breton. Op onze camping beschikken wij over een groot aantal prachtige kampeerplekken voor caravans, tenten en meer. Onze staanplaatsen bieden veel ruimte en zijn gelegen in het groen. De ene plek ligt in de buurt van ons waterpark, terwijl de andere staanplaats op een meer rustige plek op de camping te vinden is. Zo is er voor iedere kampeerder een passende staanplaats te boeken.

Lees het vervolg Minder weergeven

Standplaats met eigen sanitair

130 m²

6

vanaf 140€

Camping L'Océan Breton, staanplaats 2 bloemen

Staanplaats

80 m²

6

vanaf 140€

Camping L'Océan Breton, staanplaats 2 bloemen uitzicht Ria

Staanplaats Riazijde

80 m²

6

vanaf 168€

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde staanplaats?

Op de camping L’Océan Breton in Lesconil kunt u uw staanplaats kiezen om uw tent op te zetten. Wilt u liever een rustige staanplaats of dichtbij het entertainement en activiteiten op de camping verblijven? Uw vrienden hebben een staanplaats gereserveerd en u wilt dichtbij ze staan?
Met het arrangement met de staanplaats van uw voorkeur kunt u zelf een staanplaats kiezen. Of u nu in een huisje of in een tent of caravan verblijft, kies uw accommodatie of staanplaats tijdens het boeken waarna we zullen proberen uw verzoek in te willigen (afhankelijk van beschikbaarheid van de staanplaats op de gevraagde datum).
Arrangement gewenste staanplaats: € 35 per verblijf per staanplaats.
Toeristenbelasting niet inbegrepen (de prijs is € 0,44/dag/persoon vanaf 18 jaar). Wijzigingen in de prijs van de toeristenbelasting kunnen tijdens het seizoen optreden.

Camping voor caravan in Frankrijk: soorten staanplaatsen

Er zijn verschillende soorten staanplaatsen te vinden op Camping L’Océan Breton. Wat in ieder geval vaststaat, is dat iedere plek genoeg ruimte heeft. De kleinste staanplaats is bijvoorbeeld al 80m2 en geschikt voor éen voertuig en maximaal zes personen. U hoeft uw lieve viervoeter niet thuis te laten, want honden zijn gewoon welkom op deze plek. Wilt u een grotere staanplaats voor uw tent of caravan reserveren?
Ook dat is mogelijk: boek dan bijvoorbeeld de staanplaats van 100m2. Ook hier slaapt u met maximaal 6 personen en mag uw hond mee, maar heeft u wel meer ruimte om bijvoorbeeld een of twee tenten op te zetten. Er is zelfs nog een grotere kampeerplaats, namelijk eentje van 130m2 waar u echt alle ruimte hebt om optimaal te genieten van een heerlijke kampeervakantie in het zuiden van Bretagne. Daar past uw camper, caravan of tent én is er nog volop ruimte over om samen lekker buiten te eten, te badmintonnen en in de zon te liggen.

Staanplaats naar uw keuze uitkiezen bij Camping L’Océan Breton

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde staanplaats op onze camping? We snappen het helemaal wanneer u bijvoorbeeld met kinderen in de buurt van de animatie of het waterpark wilt staan. Goed nieuws: via onze website kunt u een staanplaats naar uw keuze uitkiezen. Dat is ook ideaal wanneer u bijvoorbeeld juist op een rustige plek op de camping wilt staan. Dit arrangement is apart bij te boeken bij uw boeking en kost eenmalig € 40 Let op dat het altijd afhankelijk is van de beschikbaarheid in hoeverre uw verzoek kan worden ingewilligd.
Alle staanplaatsen op de camping zijn omgeven met groen en in de buurt van een sanitairgebouw. Er is dus altijd een toilet en een douche in de buurt. Ook bent u vanaf uw staanplaats zo bij ons buiten- en binnenbad. Ook bent u binnen no time bij ons restaurant waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. En heeft u zin om even te gaan wandelen of te gaan fietsen? Ook dat kan gewoon vanaf uw staanplaats. Vul het tempo van uw eigen vakantie zelf in en u gaat gegarandeerd een heerlijk verblijf hebben.

Alle kampeermiddelen welkom op onze camping in Bretagne

Op onze camping voor caravan in Frankrijk is er natuurlijk ook plek voor andere kampeermiddelen dan alleen caravans. Ook wanneer u liever met de tent, met een vouwwagen of met uw camper kampeert, bent u meer dan welkom op Camping L’Océan Breton. Onze staanplaatsen (80m2 tot 130m2) zijn groot genoeg voor verschillende soorten tenten en campers. Het maximum aantal gasten staat wel per plek vast.
Op alle staanplaatsen op onze camping kunt u maximaal met 6 personen overnachten. Komt u met meer dan 6 personen dan is het dus aan te raden om nog een staanplaats te boeken. Wilt u er zeker van zijn dat u samen vakantie kunt vieren dan is het aan te raden om een aanvraag te doen voor een zelf gekozen plek. Wij doen ons best om alle verzoeken in te kunnen willigen zodat u samen een heerlijk verblijf op onze camping tegemoet gaat.

Blijf in contact...