Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Camping L'Océan Breton, staanplaats 3 bloemen

De staanplaatsen

Naar beneden scrollen

Een staanplaats op een droomcamping in Bretagne, de L’Océan Breton

Aarzel niet om onze camping in Lesconil te bezoeken als u liefhebber bent van kamperen in een tent of caravan! We verwelkomen kampeerders altijd zo goed mogelijk in Bretagne en bieden ze de voorwaarden voor een mooie vakantie, met ruime, groene en goed uitgeruste staanplaatsen aan zee. De camping is ook uitgerust met verschillende gebouwen met sanitaire voorzieningen die voor uw comfort regelmatig worden schoongemaakt! Ten slotte kunt u afhankelijk van uw wensen ook onze originele accommodaties in Bretagne ontdekken evenals onze ruime keuze aan stacaravans in de Finistère!

Lees het vervolg Minder weergeven
Camping L'Océan Breton, staanplaats 2 bloemen

Staanplaats

80 m²

6

vanaf 133€

Camping L'Océan Breton, staanplaats 2 bloemen uitzicht Ria

Staanplaats Riazijde

80 m²

6

vanaf 161€

Camping L'Océan Breton, staanplaats 4 bloemen

Staanplaats

100 m²

6

vanaf 147€

Staanplaats

130 m²

6

vanaf 161€

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde staanplaats?

Op de camping L’Océan Breton in Lesconil kunt u uw staanplaats kiezen om uw tent op te zetten. Wilt u liever een rustige staanplaats of dichtbij het entertainement en activiteiten op de camping verblijven? Uw vrienden hebben een staanplaats gereserveerd en u wilt dichtbij ze staan?
Met het arrangement met de staanplaats van uw voorkeur kunt u zelf een staanplaats kiezen. Of u nu in een huisje of in een tent of caravan verblijft, kies uw accommodatie of staanplaats tijdens het boeken waarna we zullen proberen uw verzoek in te willigen (afhankelijk van beschikbaarheid van de staanplaats op de gevraagde datum).
Arrangement gewenste staanplaats: € 35 per verblijf per staanplaats.
Toeristenbelasting niet inbegrepen (de prijs is € 0,44/dag/persoon vanaf 18 jaar). Wijzigingen in de prijs van de toeristenbelasting kunnen tijdens het seizoen optreden.

Blijf in contact...