Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89

De wellness-ruimte

Naar beneden scrollen

Een camping met een spa- en wellnesscentrum in Bretagne

Op de camping L’Océan Breton zijn het comfort en vermaak van de vakantiegangers onze prioriteiten, maar ook uw welzijn en daarom hebben we geïnvesteerd in een ultra moderne wellnessruimte. De wellnessruimte is het hele seizoen geopend en verwelkomt mannen, vrouwen en kinderen die tijdens hun vakantie van een heerlijk ontspannen moment komen genieten. In een rustige sfeer biedt onze spa ook schoonheids- en wellnessarrangementen tijdens uw vakantie!

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

De wellness-ruimte

De spa is het hele seizoen geopend

Ons spa- en wellnesscentrum is van ’s morgens vroeg tot het einde van de dag in het laag- en hoogseizoen geopend. Het is mogelijk om bij de receptie uw verzorgingen te reserveren. Als u uw vakantie op de camping reserveert kunt u voor € 69 van het “Wellnessondekkingspakket” profiteren, inclusief rugmassage en een gezichtsverzorging.

Camping L'Océan Breton, de wellnessruimte

Schoonheidsbehandelingen in Lesconil

Het personeel van onze spa- en wellnessruimte biedt een breed scala aan ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. Tijdens uw vakantie op onze 5-sterren camping in Bretagne, kunt u in het wellnesscentrum genieten van een manicure, een pedicure, lichaams- en gezichtsverzorgingen en schoonheidsbehandelingen. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste adviseert u over de behandeling die het beste bij uw huid past en zal al uw vragen beantwoorden.

De weldadige werking van de sauna tijdens uw vakantie

Bent u op zoek naar een goed wellnesscentrum? Ga naar de sauna op de camping! In de sauna is veel hout gebruikt, wat verwijst naar zijn Scandinavische oorsprong. Hier kunt u profiteren van de vele voordelen van de droge hitte. Door de ontspannende hitte met een zuiverende werking kunt u spanningen verlichten. De droge lucht voert toxines af door de poriën van de huid te verwijden. De afwisseling van hitte en koud water geeft een gevoel van welzijn aan het hele organisme.

Camping L'Océan Breton, de wellnessruimte en de sauna

Reservering bij de receptie van de camping

Het wellnesscentrum is geopend van april tot september

Van het waterpark tot het landhuis, dit is een ideale camping om te ontspannen

Ons terrein is een unieke plek in het zuiden van Bretagne om te ontspannen en tot rust te komen. Onder de bomen, aan het water, kijkt u uit over de werking van de getijden in de prachtige uitmonding van de Steir. U zult genieten van deze vakantie vol wellness op de camping L’Océan Breton. Naast het spa- en wellnesscentrum zijn er ook andere faciliteiten om u te helpen ontspannen: het waterpark, met zijn massagestralen, bubbelbaden, watervallen, enz.

Camping L'Océan Breton, massagestralen in het waterpark

Een “Wellnessondekkingspakket” dat u niet mag missen!

U kent de weldadige uitwerking van onze spa nog niet? Profiteer dan nu van onze speciale aanbieding! Met het Wellnessondekkingspakket van € 69 waarmee kunt u van een gezichtsbehandeling en rugmassage genieten tijdens uw vakantie in Lesconil. Om er gebruik van te maken kunt u bij het reserveren vragen naar de optie Wellnessondekkingspakket. De massages hier zullen u ontspannen en u goed doen, en de schoonheidsbehandelingen zullen de huid van uw gezicht nog mooier maken!

Camping L'Océan Breton, massages.
Camping L'Océan Breton, het overdekte zwembad

Sporten, een andere manier om voor uzelf te zorgen…

Profiteer tijdens uw vakantie in Pays Bigouden van de infrastructuur en sportactiviteiten van onze camping om u een goed gevoel te geven! Van de fitnessruimte tot het multisportterrein, op ons terrein zijn vele sportvoorzieningen. In het hoogseizoen kunt u ook terecht in het binnenzwembad. Hier worden onze sessies aquagym georganiseerd. Ideaal voor het verwijderen van de toxinen van de vorige dag, deze leuke sessies respecteren het niveau van alle deelneemsters!

Blijf in contact...