Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89

De wellness-ruimte

Naar beneden scrollen

Camping spa op camping l’Océan Breton

Het grootste doel van een vakantie is lekker ontspannen en een onvergetelijke tijd hebben. Daarom hebben we bij Camping L’Océan Breton een heuse camping spa gemaakt. Hoe heerlijk is het om na een wandeling of een dag aan zee tot rust te komen in onze sauna of tijdens een gezichtsbehandeling?

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

De wellness-ruimte

De spa is het hele seizoen geopend

Ons spa- en wellnesscentrum is van ’s morgens vroeg tot het einde van de dag in het laag- en hoogseizoen geopend. Het is mogelijk om bij de receptie uw verzorgingen te reserveren. Als u uw vakantie op de camping reserveert kunt u van het “Wellnessondekkingspakket” profiteren, inclusief rugmassage en een gezichtsverzorging.

Camping L'Océan Breton, de wellnessruimte

Schoonheidsbehandelingen in Lesconil

Het personeel van onze spa- en wellnessruimte biedt een breed scala aan ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. Tijdens uw vakantie op onze 5-sterren camping in Bretagne, kunt u in het wellnesscentrum genieten van een manicure, een pedicure, lichaams- en gezichtsverzorgingen en schoonheidsbehandelingen. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste adviseert u over de behandeling die het beste bij uw huid past en zal al uw vragen beantwoorden.

De weldadige werking van de sauna tijdens uw vakantie

Bent u op zoek naar een goed wellnesscentrum? Ga naar de sauna op de camping! In de sauna is veel hout gebruikt, wat verwijst naar zijn Scandinavische oorsprong. Hier kunt u profiteren van de vele voordelen van de droge hitte. Door de ontspannende hitte met een zuiverende werking kunt u spanningen verlichten. De droge lucht voert toxines af door de poriën van de huid te verwijden. De afwisseling van hitte en koud water geeft een gevoel van welzijn aan het hele organisme.

Camping L'Océan Breton, de wellnessruimte en de sauna

Reservering bij de receptie van de camping

Het wellnesscentrum is geopend van april tot september

Van het waterpark tot het landhuis, dit is een ideale camping om te ontspannen

Ons terrein is een unieke plek in het zuiden van Bretagne om te ontspannen en tot rust te komen. Onder de bomen, aan het water, kijkt u uit over de werking van de getijden in de prachtige uitmonding van de Steir. U zult genieten van deze vakantie vol wellness op de camping L’Océan Breton. Naast het spa- en wellnesscentrum zijn er ook andere faciliteiten om u te helpen ontspannen: het waterpark, met zijn massagestralen, bubbelbaden, watervallen, enz.

Camping L'Océan Breton, massagestralen in het waterpark

Een “Wellnessondekkingspakket” dat u niet mag missen!

U kent de weldadige uitwerking van onze spa nog niet? Profiteer dan nu van onze speciale aanbieding! Met het Wellnessondekkingspakket waarmee kunt u van een gezichtsbehandeling en rugmassage genieten tijdens uw vakantie in Lesconil. Om er gebruik van te maken kunt u bij het reserveren vragen naar de optie Wellnessondekkingspakket. De massages hier zullen u ontspannen en u goed doen, en de schoonheidsbehandelingen zullen de huid van uw gezicht nog mooier maken!

Sporten, een andere manier om voor uzelf te zorgen…

Profiteer tijdens uw vakantie in Pays Bigouden van de infrastructuur en sportactiviteiten van onze camping om u een goed gevoel te geven! Van de fitnessruimte tot het multisportterrein, op ons terrein zijn vele sportvoorzieningen. In het hoogseizoen kunt u ook terecht in het binnenzwembad. Hier worden onze sessies aquagym georganiseerd. Ideaal voor het verwijderen van de toxinen van de vorige dag, deze leuke sessies respecteren het niveau van alle deelneemsters!

Camping spa: voor elk wat wils

Waar een camping spa normaal vaak alleen voor volwassenen bestemd is, vinden wij het belangrijk dat iedereen tot rust kan komen. Daarom kunnen mannen én vrouwen optimaal genieten van een relaxed wellnessmoment in onze spa. In ons wellnesscentrum is een Scandinavische houten sauna aanwezig waar u even een moment voor uzelf kunt nemen. Reserveer een tijdslot voor de sauna bij de receptie van de camping zodat u zeker weet dat u hier tijdens uw vakantie in het zuiden van Bretagne gebruik van kunt maken. U mag uzelf namelijk best eens vertroetelen tijdens uw vakantie. Toegang tot de sauna is helemaal gratis.

Sporten tijdens uw verblijf bij Camping L’Océan Breton

Een bezoekje aan ons wellnesscentrum is niet het enige dat goed is voor uw lijf. Door regelmatig lekker te bewegen blijft u geestelijk en lichamelijk gezond. Ook dat kunt u gewoon doen tijdens uw kampeervakantie op onze camping. Naast de camping spa zijn er namelijk talloze mogelijkheden om lekker te sporten. Doe in het hoogseizoen bijvoorbeeld mee met aquagym in het binnenzwembad waar zowel beginners als ervaren sporters aan mee kunnen doen. Of maak gebruik van de gratis fitnessruimte waar verschillende apparaten staan. Wat u ook doet: zorg er in ieder geval voor dat u doet wat u leuk vindt tijdens een kampeervakantie in Frankrijk. Wij helpen u altijd graag verder bij het vinden van de perfecte activiteit of behandeling zodat u als herboren weer naar huis gaat.

Blijf in contact...