Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89

De kinderen

Naar beneden scrollen

Entertainment voor de kinderen op de camping

L’Océan Breton is een waar kinderparadijs en heeft aan alles gedacht om van deze camping de favoriete speeltuin voor uw kinderen te maken. Onze 5-sterren camping in de Finistère is echt perfect voor gezinnen en verwelkomt het hele seizoen kinderen van 0 tot 12 jaar in 100% kindvriendelijke ruimtes. Of het nu in de Kinderclub of de Junior Club is, onze gediplomeerde groepsleiders zullen uw peuters tijdens uw verblijf in Bretagne graag vermaken.
Naast de 2 kinderclubs worden er elke dag op ons terrein ook veel activiteiten voor het hele gezin georganiseerd: sporttoernooien, muziekquiz, karaoke en vele anderen. En bovendien zijn er meerdere speeltuinen op ons groene terrein. Glijbanen, schommels, opblaasbare kinderspelen… Op de camping is alles aanwezig opdat uw kinderen er een fijne vakantie door kunnen brengen!

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

De kinderen

Een kinderclub om de hele dag plezier te hebben

Gedurende het hoogseizoen heet Yelloh! Kids kinderen van 5 tot 12 jaar welkom die er elke dag onder toezicht van onze groepsleiders aan activiteiten kunnen meedoen. Er zijn 2 kinderclubs om iedereen aan zijn leeftijd aangepaste activiteiten aan te bieden. De eerste kinderclub is geschikt voor de jongste kinderen van 5 tot 8 jaar.
Deze kinderclub is vanaf de eerste dag tot de sluiting van L’Océan Breton geopend, en kinderen zullen veel plezier hebben met de activiteiten, die geschikt zijn voor hun leeftijd. Zo staan er op het programma: een speurtocht, knutselen voor beginnende doe-het-zelvers en een verkleedpartij met optocht in gezelschap van Yellito, de campingmascotte.

De Junior Club biedt activiteiten voor grote te kinderen

In de Junior Club kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar gedurende het hele seizoen hier vrienden maken. Onze groepsleiders hebben een programma opgesteld dat aansluit op de wensen van grotere kinderen: cursus toveren, sportieve olympiades, knotsgekke races met pedaalkarts en onvergetelijke dagtochtjes in de buurt van de camping. En tieners zullen zich vermaken in de speelkamer van de bar waar onder meer biljarttafels staan, en ze kunnen gebruik maken van de lange boomklimparcours in de bomen op onze camping.

Camping L'Océan Breton, de activiteiten van de kinderclub

Een ruimte die aan peuters is gewijd

Ook voor de allerjongste kinderen hebben we op de camping L’Océan Breton een plaats met spelletjes gereserveerd waar ze tijdens hun vakantie in Bretagne veel plezier zullen hebben.
Deze speelruimte is speciaal voor peuters ontworpen en bevat leerzame en veilige spelletjes voor peuters: ballenbad, activiteitenmat, babywandelaars, autootjes, bouwspelen… In onze speelruimte kunnen uw kinderen een middag lang spelen. Vanwege hun veiligheid moeten ze altijd worden vergezeld door één volwassene.

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.
Laagseizoen: van 10.00 – 12.00 uur en van 15.00 – 17.00 uur, 5 dagen per week.
Hoogseizoen: 10.00 – 12.00 uur en 15.00 – 17.00 uur, 5 dagen per week

Verhuur pedaalkart:
Pedaalkart met 1 plaats: € 5 voor 30 min en € 8 per uur
Pedaalkart met 4 plaatsen: € 8 voor 30 minuten en € 12 per uur

Ook voor kinderen zijn er feestelijke avonden

Bij het vallen van de avond organiseren onze groepsleiders vele leuke activiteiten om de dag af te sluiten. Het zou kunnen dat uw kinderen niet naar bed willen na de leuke tovervoorstelling of de wekelijkse mini-disco.
En ook voor grotere kinderen hebben we aan alles gedacht! Elke week wordt er onder toezicht van onze groepsleiders op het strand een kampvuur georganiseerd. Op het programma staan leuke spelletjes en gegrilde marshmallow. De perfecte gelegenheid om nieuwe vriendschappen te versterken.

Camping L'Océan Breton, activiteiten voor de kinderen.

Vele speeltuinen

Om uw kinderen zo goed mogelijk te vermaken zijn er op L’Océan Breton meerdere speeltuinen met glijbanen, schommels, opblaasbare kastelen en klimstructuren die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen. De kleinste kinderen zullen zeker veel plezier hebben op deze speelplaatsen!
Tieners zullen veel plezier hebben als ze zich op de camping in een gehuurde pedaalkart of op de fiets verplaatsen. Ze kunnen ook profiteren van een speelkamer met veel leuke spelen zoals biljarttafels. 

Naast in de speeltuinen op de camping kunnen kinderen ook veilig in het waterpark spelen, zoals in het overdekte verwarmde peuterbad en de waterspelen.

Ontdek Bretagne met uw kinderen

Naast de activiteiten op de camping voor jonge kinderen (waterspeeltuin in het binnenzwembad, Baby area voor peuters) biedt ook het VVV-kantoor activiteiten voor de jongste kinderen aan, zoals het Landhuis de Kerzan, de Dierentuin de la Pommeraie of het visserijmuseum Cité de la Pêche. Al deze bezienswaardigheden hebben aangepaste en leuke activiteiten voor kinderen om de vele facetten van de regio Bigouden te ontdekken.

Blijf in contact...