Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Feestelijke avonden

Feestelijke avonden voor kinderen

Naar beneden scrollen

Feestelijke avonden voor kinderen op onze camping

Ook in de avond organiseren onze groepsleiders diverse leuke activiteiten om zo een heerlijke dag op de camping af te sluiten. De kans is namelijk zeer aanwezig dat uw kinderen nog helemaal niet naar de tent of de stacaravan willen na zo’n leuke dag. Gelukkig hoeft dat ook niet op onze kindvriendelijke camping, want zelfs in de avond kunnen zij nog van alles doen.

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Feestelijke avonden voor kinderen

Avondprogramma voor de jongste gasten van de camping

Ook daar hebben we van alles op bedacht, zodat zij na een middag spelen en het avondeten niet direct naar bed hoeven. Zo wordt er regelmatig een leuke minidisco georganiseerd waar de kleintjes los kunnen gaan op dansbare kindermuziek en andere vrolijke deuntjes. Misschien komt onze campingmascotte Yellito ook nog wel even met jullie mee dansen! Het wordt nog moeilijk om uiteindelijk terug naar de kampeerplek te moeten gaan…

Liever niet naar de minidisco maar nog even spelen? Op de camping zijn tientallen speeltoestellen te vinden waar kinderen voor het slapen nog even hun laatste energie kwijt kunnen. Of bezoek een van de voorstellingen die voor de kleintjes zijn samengesteld. Het animatieteam heeft regelmatig een dans- of tovervoorstelling in elkaar gezet waar zowel de kinderen als de ouders zich prima kunnen vermaken. Het animatieprogramma verschilt per dag dus neem vooral zelf een kijkje wat er op de dag naar keuze op het programma staat.

Avondprogramma voor de jongste gasten van de camping

Geen moment van verveling op onze kindvriendelijke camping

Zelfs wanneer er geen activiteit bij zit waar uw kind naartoe zou willen, betekent dat dat hij of zij zich niet hoeft te vervelen. Onze speeltuinen zijn de hele dag en avond geopend, waar uw kind ook nog na het eten kan klimmen, klauteren en rennen. Of maak samen een wandeling naar de zee of door het groen rondom de camping. De omgeving is mooi genoeg om nog even rond te lopen (of te fietsen). Zelfs een rondje over de camping biedt volop vertier!

En wat dacht u ervan om samen nog even een duik te maken in een van de zwembaden van het waterpark? Of om nog een paar keer van de glijbanen af te gaan voordat de kinderen naar bed moeten? De zwembaden zijn namelijk tot 20:00 uur geopend en van de glijbanen kunnen jullie tot 19:00 uur gebruik maken. Het waterpark is het hele seizoen geopend, maar let op: het zwemmen wordt niet bewaakt. Wanneer uw kinderen ’s avonds nog even willen zwemmen, is het dus aan te raden om zelf mee te gaan om toezicht te houden. Of om natuurlijk ook nog een frisse duik te maken!

Geen moment van verveling op onze kindvriendelijke camping

Blijf in contact...