Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Camping L'Océan Breton, het waterpark, het buitenzwembad

Het waterpark

Naar beneden scrollen

Een camping met waterpark in Bretagne, het paradijs in Lesconil!

L’Océan Breton is een gezinscamping met een zwembad. Tijdens uw vakantie kunt u van het waterpark met uitzonderlijke afmetingen en faciliteiten genieten. Want u kunt meer dan 2000 m² aan zwembaden en zonneterassen gebruiken in Lesconil, een charmante badplaats aan de zuidpunt van de Finistère in Bretagne!

Ons waterpark heeft fantastische infrastructuren en vakantiegangers van alle leeftijden kunnen er van de waterpret en het zwemmen genieten: peuterbad en waterspelen, spannende glijbanen, binnenzwembaden en verwarmde zwembaden, enz. En tijdens het hoogseizoen worden er voor jong en oud in het waterpark vele voorstellingen gegeven…

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Het waterpark

Een waterpark van 2000 m² en verwarmde zwembaden in Zuid-Bretagne

Het waterpark ligt midden op de camping en heeft een oppervlakte van 2000 m². Om u bij het zwemmen een optimaal comfort te garanderen, hebben we voor verwarmde en overdekte zwembaden gekozen. Buiten vindt men een grote lagune met een stromende rivier, een peuterbad, ontspannende baden, hydromassagebedden, watervallen en glijbanen.

Het waterpark is perfect aangepast aan de behoeften van de vakantiegangers en gezinnen kunnen zich hier het hele seizoen vermaken en ontspannen. Het park is geopend vanaf de opening tot de sluiting van de camping.

Camping L'Océan Breton, het zwembad en het peuterbad

Een pierenbad en waterspelen voor de kinderen

Om ook uw jonge kinderen van de waterpret te laten genieten, hebben we midden in ons waterpark een peuterbad met een diepte van maximaal 20 centimeter gecreëerd. Kinderen zullen hier veel plezier hebben en er zelfs leren zwemmen!

Er is een tweede peuterbad met waterspellen in het gebouw met één van de overdekte zwembaden op onze camping in Bretagne. De kleinste kinderen kunnen spelen met een minibusje, waterstralen en andere voorzieninigen.

Camping L'Océan Breton, overdekt zwembad en het peuterbad

De glijbanen bieden u spannende momenten tijdens uw vakantie

In het waterpark op onze camping in Lesconil kunt u spannende momenten op onze glijbanen beleven! Deze glijbanen staan bij de zwembaden en bestaan uit een grote pentagliss met drie banen en een buisvormige glijbaan. Een tweede tunnel en een grote banden glijbaan worden toegevoegd voor meer dan 150 m glijden: twee, drie, ga! Kinderen zijn er dol op en tieners kunnen niet zonder… U kunt de glijbanen gebruiken zodra de camping geopend wordt.

Camping L'Océan Breton, glijbanen in het waterpark

Opening zwembaden: 09.00 – 20.00 uur
Glijbanen: 11.00 – 19.00 uur

Het waterpark is het hele seizoen geopend, van de opening tot de sluiting van de camping.

Het zwemmen wordt niet bewaakt.
ZWEMSHORTS ZIJN VERBODEN.
Luiers zijn verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 2 jaar.

Een camping met een overdekt zwembad in de Finistère

Omdat het weer in het voorjaar in het zuiden van de Finistère grillig kan zijn, heeft ons waterpark twee overdekte zwembaden die tot 28° C worden verwarmd om bij alle weersomstandigheden te kunnen zwemmen! In het eerste zwembad kunt u zwemmen terwijl u uw kinderen in de gaten houdt die plezier maken in het peuterbad en met de waterspellen. De waterspellen zijn geschikt voor peuters.

Trekt u graag baantjes in het zwembad? Dat kunt u doen in ons tweede verwarmde binnenzwembad, dat zich in de voormalige Bretonse boerderij, met stenen muur en grote erkers, bevindt. Een unieke omgeving waar u elk seizoen kunt ontspannen en zwemmen, met kleedkamers en toiletten voor nog meer comfort.

Camping L'Océan Breton, overdekt zwembad in een voormalige boerderij

Een zonneterras om heerlijk te ontspannen

Op de terassen rond de zwembaden kunt u lekker in de zon luieren tijdens uw vakantie in het zuiden van de Finistère. Hier staan talrijke ligstoelen waarop u kunt zonnebaden en uitrusten na het zwemmen! Tijdens deze momenten van ontspanning kunt u uw favoriete tijdschrift of boek lezen…

Nog meer rust vindt u op het zonneterras met een panoramisch uitzicht op de uitmonding van de Steir, een zeearm aan wiens oever onze camping in de Finistère is geïnstalleerd. Kinderen kunnen er in het zand spelen en op deze plaats worden ook lessen zengym gegeven, één van de vele activiteiten die door de camping worden aangeboden.

Camping L'Océan Breton, het zonneterras en de monding van de Steir
Camping L'Océan Breton, het waterpark en de massagestralen

Veel georganiseerde activiteiten en entertainment gedurende de zomer

Omdat het belangrijk is om zich tijdens zijn vakantie op de camping L’Océan Breton te vermaken, organiseert ons team groepsleiders elk seizoen talrijke leuke activiteiten in het waterpark! Deze activiteiten zijn allemaal gratis en u bent vrij om er aan mee te doen. Sommige activiteiten worden gedurende het hele seizoen georganiseerd, terwijl andere activiteiten alleen plaatsvinden in juli en augustus, zoals onze “zomerdans”! De groepsleiders wachten u elke dag bij het grote zwembad op om u de danspassen en het lied van de camping te leren, een leuk zomerlied dat u in een goed humeur zal brengen…

En er worden elke week in één van de zwembaden tijdens het zomerseizoen lessen aquafun, aquatische gymnastiek en muziek aangeboden. Ook worden er regelmatig waterpolotoernooien georganiseerd zodat u deze sport kunt ontdekken! En in de zomer is de Pool Party van de groepsleiders één van de bekendste evenementen op de camping L’Océan Breton. Tijdens deze Pool Party is er veel muziek, spelen met zwemboeien, zwemmen, plezier maken, en kan soms ’s avonds plaatsvinden, zodat men in het waterpark een feestelijke avond kan beleven: men zal het om middernacht zwemmen niet snel vergeten!

Blijf in contact...