Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89

Het waterpark

Naar beneden scrollen

Camping aan zee met zwembad

Op zoek naar een camping in Frankrijk met zwembad? Dan zit je op onze 5 sterren camping met waterpark op de juiste plek. In het hart van Bretagne bieden wij een prachtige camping aan met een waterpark dat groter dan 2000m2 is. Hier is van alles te beleven voor jong en oud: lekker spetteren in het peuterbad of uren glijden van de waterglijbanen – het kan allemaal.

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Het waterpark

Camping Frankrijk met zwembad: meerdere baden voor het hele gezin

Je hoeft niet ver te lopen voor het waterpark, want het park ligt in het hart van onze camping aan zee met zwembad. De zwembaden zijn vanaf de opening tot de sluiting van de camping geopend wat betekent dat u hier tijdens uw verblijf altijd gebruik kunt maken van de zwembaden. Er zijn meerdere zwembaden te vinden in het waterpark waarbij er aan zowel de jongste kinderen gedacht is als aan de volwassenen. Kleine kindjes kunnen zich uren vermaken in het pierenbadje dat overal maximaal 20 centimeter diep is, terwijl jongeren en volwassen lekker kunnen zwemmen en afkoelen in de andere baden van onze camping Frankrijk met zwembad.

Camping aan zee met zwembad in Bretagne: Een waterpark van 2000 m²

Deze 5 sterren camping met waterpark beschikt over verwarmde zwembaden, waarvan er twee overdekt zijn. Het maakt dus niet uit wat voor weer het is; je kunt altijd zwemmen! Gelukkig is het in Bretagne vaak zonnig waardoor je optimaal van het goede weer kunt genieten in de buitenbaden en op de zonneterrassen.

Heeft ons waterpark twee overdekte zwembaden die tot 28° C worden verwarmd om bij alle weersomstandigheden te kunnen zwemmen!

Trekt u graag baantjes in het zwembad? Dat kunt u doen in ons tweede verwarmde binnenzwembad, dat zich in de voormalige Bretonse boerderij, met stenen muur en grote erkers, bevindt. Een unieke omgeving waar u elk seizoen kunt ontspannen en zwemmen.

Van een vakantie bij 5 sterren camping met waterpark L’Océan Breton komt het heel gezin weer uitgerust thuis.

Een pierenbad en waterspelen voor de kinderen

Er is een tweede peuterbad met waterspellen in het gebouw met één van de overdekte zwembaden op onze camping in Bretagne. De kleinste kinderen kunnen spelen met een minibusje, waterstralen en andere voorzieninigen.

Camping L'Océan Breton, overdekt zwembad en het peuterbad

De glijbanen bieden u spannende momenten tijdens uw vakantie

In het waterpark op onze camping in Lesconil kunt u spannende momenten op onze glijbanen beleven! Deze glijbanen staan bij de zwembaden en bestaan uit een grote pentagliss met drie banen en een buisvormige glijbaan. Een tweede tunnel en een grote banden glijbaan worden toegevoegd voor meer dan 150 m glijden: twee, drie, ga! Kinderen zijn er dol op en tieners kunnen niet zonder… U kunt de glijbanen gebruiken zodra de camping geopend wordt.

Opening zwembaden: 09.00 – 20.00 uur
Glijbanen: 11.00 – 19.00 uur

Het waterpark is het hele seizoen geopend, van de opening tot de sluiting van de camping.

Het zwemmen wordt niet bewaakt.
ZWEMSHORTS ZIJN VERBODEN.
Luiers zijn verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 2 jaar.

Een camping met een overdekt zwembad in de Finistère

Omdat het weer in het voorjaar in het zuiden van de Finistère grillig kan zijn, heeft ons waterpark twee overdekte zwembaden die tot 28° C worden verwarmd om bij alle weersomstandigheden te kunnen zwemmen! In het eerste zwembad kunt u zwemmen terwijl u uw kinderen in de gaten houdt die plezier maken in het peuterbad en met de waterspellen. De waterspellen zijn geschikt voor peuters.

Trekt u graag baantjes in het zwembad? Dat kunt u doen in ons tweede verwarmde binnenzwembad, dat zich in de voormalige Bretonse boerderij, met stenen muur en grote erkers, bevindt. Een unieke omgeving waar u elk seizoen kunt ontspannen en zwemmen, met kleedkamers en toiletten voor nog meer comfort.

Camping L'Océan Breton, overdekt zwembad in een voormalige boerderij

Een zonneterras om heerlijk te ontspannen

Op de terassen rond de zwembaden kunt u lekker in de zon luieren tijdens uw vakantie in het zuiden van de Finistère. Hier staan talrijke ligstoelen waarop u kunt zonnebaden en uitrusten na het zwemmen! Tijdens deze momenten van ontspanning kunt u uw favoriete tijdschrift of boek lezen…

Nog meer rust vindt u op het zonneterras met een panoramisch uitzicht op de uitmonding van de Steir, een zeearm aan wiens oever onze camping in de Finistère is geïnstalleerd. Kinderen kunnen er in het zand spelen en op deze plaats worden ook lessen zengym gegeven, één van de vele activiteiten die door de camping worden aangeboden.

Camping L'Océan Breton, het zonneterras en de monding van de Steir
Camping L'Océan Breton, het waterpark en de massagestralen

Veel georganiseerde activiteiten en entertainment gedurende de zomer

Omdat het belangrijk is om zich tijdens zijn vakantie op de camping L’Océan Breton te vermaken, organiseert ons team groepsleiders elk seizoen talrijke leuke activiteiten in het waterpark! Deze activiteiten zijn allemaal gratis en u bent vrij om er aan mee te doen. Sommige activiteiten worden gedurende het hele seizoen georganiseerd, terwijl andere activiteiten alleen plaatsvinden in juli en augustus. De groepsleiders wachten u elke dag bij het grote zwembad op om u de danspassen en het lied van de camping te leren, een leuk zomerlied dat u in een goed humeur zal brengen…

En er worden elke week in één van de zwembaden tijdens het zomerseizoen lessen aquafun, aquatische gymnastiek en muziek aangeboden. Ook worden er regelmatig waterpolotoernooien georganiseerd zodat u deze sport kunt ontdekken! En in de zomer is de Pool Party van de groepsleiders één van de bekendste evenementen op de camping L’Océan Breton. Tijdens deze Pool Party is er veel muziek, zwemmen, plezier maken, zodat men in het waterpark een feestelijke duik kan beleven!

Blijf in contact...