Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
camping met zwembad en glijbanen

Zwembad en glijbanen

Naar beneden scrollen

Camping in bretagne met zwembad en glijbanen

Eindeloos genieten van een heerlijke zonvakantie met het hele gezin doet u natuurlijk bij een camping met zwembad en glijbanen. Bij Camping L’Océan Breton in Bretagne vindt u (water)plezier voor het hele gezin. Met meer dan 2000m2 aan zwembaden, zonneterrassen en ander vertier is er genoeg te doen voor jong en oud.

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Zwembad en glijbanen

De glijbanen bieden u spannende momenten tijdens uw vakantie

Uiteraard is het al hartstikke leuk om te kamperen op een camping met zwembad, maar hoe heerlijk is het om daarbij ook nog eens gebruik te kunnen maken van meerdere glijbanen? Een camping Frankrijk waterglijbaan is echt niet alleen voor kinderen bedoeld. De ouders genieten vaak net zo hard mee. Van spannende glijbanen tot aan kinderglijbanen; pak uw zwemkleding maar vast in. Het wordt nog moeilijk om hier het water uit te komen.

Onze camping beschikt over drie grote verwarmde zwembaden, waarvan er twee overdekt zijn. Daarom is deze camping Frankrijk waterglijbaan geschikt voor ieder seizoen. Gaat u voor een verfrissende ochtendduik of gaat u keer op keer van de glijbanen af? De glijbanen staan bij de zwembaden: een buisvormige glijbaan en een grote pentagliss met drie banen. Ook is er een glijbaan met zwembanden aanwezig. Zijn jullie er klaar voor? Rütschen maar!

De glijbanen bieden u spannende momenten tijdens uw vakantie

Camping Frankrijk waterglijbaan: openingstijden L’Océan Breton

De glijbanen en het waterpark zijn geopend vanaf het moment dat de camping open is. Het zwembad kunt u tussen 09:00 en 20:00 uur gebruiken en de glijbanen tussen 11:00 en 19:00 uur. Onze camping met zwembad en glijbanen is ook uitermate geschikt wanneer u lekker wilt relaxen. Laat de kinderen optimaal van de glijbanen genieten terwijl u lekker op een ligbedje in de zon bij een van de zwembaden ligt. Let op: het zwemmen wordt niet bewaakt, dus daar moet wel rekening mee worden gehouden.

Camping Frankrijk waterglijbaan openingstijden L'Océan Breton

Blijf in contact...