Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89

De voordelen van Yelloh! Village

Receptie >

De voordelen van Yelloh! Village

L’Océan Breton, een camping die lid is van de keten Yelloh! Village

De camping L’Océan Breton is lid is van de keten Yelloh! Village. De camping L’Océan Breton was in 2001 één van de oprichters van de keten Yelloh! Village die heden een toonaangevende keten van luxe campings is in Frankrijk en in Europa met een aanwezigheid in Spanje en Portugal. Onze vestiging heeft geprofiteerd van de geweldige dynamiek van de keten Yelloh! Village om zich te ontwikkelen en we bieden u altijd meer comfort, diensten en entertainment. Kwaliteit, aandacht voor de details, innovatie en nieuwheden zijn het credo van de keten die u het beste op het gebied van kamperen biedt! Met Yelloh! Village wordt kamperen luxueus!

Camping L'Océan Breton, animatie met Yellito mascotte
Camping L'Océan Breton, de originele accommodatie, de paalhut

Yelloh! Village, de sfeer van een camping, de kwaliteit van een hotel

De principes van Yelloh! Village vindt men terug op onze camping, zoals het met bomen begroeide terrein, de mooi aangelegde en altijd schone wijken, de keuze van onze gevarieerde en comfortabele accommodaties, en onze meertalige medewerkers die altijd tot uw dienst staat.

De principes van Yelloh! Village worden hier toegepast voor een geslaagde vakantie, u bent blij zijn dat u gekomen bent en u hebt maar één wens… Hier terugkomen! Op de campings Yelloh Village is het belangrijkste woord vriendelijkheid…

De sfeer van een vakantieclub, het nec plus ultra van de campings Yelloh! Village

Toen Yelloh! Village aan zijn leden vroeg om hun campings met een woord aan te duiden, werd het woord “club” gekozen zodat de vakantiegangers wisten wat ze zouden aantreffen. Wat is clubgeest? Op L’Océan Breton is de clubgeest het pakket met volledige services, als een comfortabele stoel waarin men altijd aangenaam kan gaan zitten. Naast u accommodaties te verhuren doen we al het mogelijke om uw vakantie aangenaam, leuk en ontspannend te maken en we zijn ons er altijd van bewust dat uw vakantie waardevol is.
Op een Yelloh Club camping kunt u, zonder dat het verplicht is, de hele dag gebruik maken van georganiseerde activiteiten, van diensten en winkels en advies krijgen bij de balie met toeristische informatie. Onze bars en restaurants zijn het hele seizoen geopend. Onze lokale commerciële partners heten u graag welkom om u de regio te laten ontdekken.

Camping L'Océan Breton, cocktail op het terras van de bar
Camping L'Océan Breton, luchtfoto van de premium accommodaties

Het handvest van Yelloh! Village definieert de verplichtingen waaraan de campings moeten voldoen en een strikte controle om de kwaliteit van uw vakantie te garanderen

Alle campings die lid zijn van de keten Yelloh! Village moeten een lijst met 511 kwaliteitscriteria respecteren, die worden beoordeeld door vertegenwoordigers van de keten, en die elk jaar met plezier op onze camping worden ontvangen. Na deze audit wordt een rapport opgesteld, waarmee we het volgende seizoen bepaalde punten kunnen verbeteren zodat we vooruitlopen op uw behoeften en om ervoor te zorgen dat onze services aan uw verwachtingen blijven voldoen. Na elk verblijf op een camping Yelloh! Village krijgt u de gelegenheid om een tevredenheidsformulier in te vullen. Dit kunt u snel invullen en zal ons snel bereiken. We lezen alle tevredenheidsformulieren. Uw aan- en opmerkingen worden elke week bestudeerd en aan de betrokken medewerkers doorgegeven. Geen enkele opmerking is overbodig en we profiteren van uw feedback om ons te verbeteren. Ze bieden ons een toekomstvisie, we putten er motivatie en nieuwe ideeën uit. We doen ons best om al uw opmerkingen te beantwoorden en proberen u zoveel mogelijk uitleg te geven wanneer dat nodig is. Interessante en leuke opmerkingen leggen we opzij om ze met de rest van de medewerkers te delen. Bedankt voor de aandacht die u aan het tevredenheidsformulier besteedt!

Voor meer informatie en om van speciale aanbiedingen van Yelloh! Village! te profiteren:

download de mobiele app. Vraag de klantenkaart aan als u deze nog niet hebt en profiteer van gratis nachten in het laagseizoen.

Download links naar apps op Android en iOS

Abonneer u op nieuwsbrieven van de keten met ideeën en vakantie-aanbiedingen!

De campings van de keten bevinden zich altijd in een uitzonderlijk mooie natuurlijke omgeving

L’Océan Breton is geen uitzondering op de regel. Het terrein is zeer goed verzorgd met een groene omgeving en de heerlijke geur van de zee. Wat deze plaats zo bijzonder maakt is de aanwezigheid van de Atlantische Oceaan, die via de zeearm het land in stroomt, en de rust van een afgelegen terrein en het mooie kasteel dat op het terrein ligt. Onze camping zet zich actief in voor de bescherming van de natuur. Zo worden er al een paar jaar op de camping schapen gebruikt voor het onderhoud van het groen. Het ecologische grazen van de schapen maakt het mogelijk om een groot deel van het groen op de camping te onderhouden en met name de rivieroevers.

Camping L'Océan Breton, algemene luchtfoto van de camping

Onze ecologische gebaren:

  • Afvalbeheer en recycling
  • Controle van het water- en energieverbruik
  • Opvang van regenwater voor het besproeien van groen op het terrein
  • Verlaagde snelheid van auto’s
  • Gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakproducten
  • Planten van bomen
  • Kaarten en routes voor wandel- en fietstochten
  • Aanleg van parkeerplaatsen bij de voetgangersgebieden

Comfortabele accommodaties met veel kwaliteit bij Yelloh!

De camping L’Océan Breton vernieuwt elk jaar een gedeelte van de accommodaties. Zo kunnen we aan grote en kleine gezinnen en voor elk budget een accommodatie aanbieden.
We hebben verschillende categorieën accommodaties, van originele huisjes, zoals een paalhut, tot speciale voor gezinnen met jonge kinderen ontworpen stacaravans, tot accommodaties met verschillende capaciteiten. De principes van Yelloh gelden ook hier: u het allerbeste voor uw vakantie bieden.
Praktisch, gezellig of luxe, waarom niet alle drie tegelijk? U bent in een Yelloh! Village, alles is mogelijk!

Camping L'Océan Breton, de paalhut
Camping L'Océan Breton, overdekt zwembad en het peuterbad

Prachtige waterparken

Net als de andere campings van de Yelloh! Village club, hebben we een prachtig waterpark. Sinds 2016 is een voormalige boerderij in het midden van het vakantiedorp volledig verbouwd en herbergt nu een prachtig en rustig zwembad, met water dat tot 27° C wordt verwarmd… Voor kinderen zijn een zwembad en peuterbad met leuke waterspelletjes en accessoires onder een koepel ingericht. Naast glijbanen, is er een zwembad met multi-jets, bubbelbaden en een stromende rivier… Ons watergebied is echt sensationeel zeggen onze klanten!

Blijf in contact...