Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Camping L'Océan Breton, concerten op het podium

Entertainment en feestelijke avonden

Naar beneden scrollen

Onze camping in de Finistère organiseert leuk entertainment en veel activiteiten

Onze groepsleiders hebben zorgvuldig een programma samengesteld voor de jongste en oudere kinderen, zodat elke dag tijdens hun vakantie in Bretagne uniek is. Tijdens uw vakantie in Lesconil kunt u zich dagelijks vermaken door deel te nemen aan vele activiteiten en feestelijke avonden die op camping in de Finistère Sud worden aangeboden.
Zo kunt u op de camping beginnerscursussen nemen om watersporten onder de knie te krijgen of met het hele gezin aan een avondje Casino meedoen…

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Entertainment en feestelijke avonden

Geniet van vele vormen van entertainment op L’Océan Breton!

Zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen kunt u van leuke en sportieve activiteiten genieten die door onze groepsleiders worden georganiseerd. Begin uw dag met een sessie spierontwaken op het zandstrand bij de camping en doe daarna mee aan een sporttoernooi op het multisportterrein om voor de lunch lekker te bewegen. ’s Middags kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een beginnersles standing paddle of meedoen aan een muziekquiz. En na deze drukke dag kunt u ‘s avonds comfortabel op het terras van de bar van een geweldige tovervoorstelling genieten.

Onze groepsleiders organiseren elke week een nieuw programma om u steeds andere activiteiten aan te bieden. De gedetailleerde planning van de activiteiten is bij de receptie van de camping op te vragen.

Avonden vol muziek om de dag ritmisch af te sluiten

Liever een karaoke-avond met het gezin of een tovervoorstelling? Op l’Océan Breton is voor elk wat wils. Elke avond worden er voorstellingen georganiseerd op het podium voor het terras van de bar en het restaurant. De voorstellingen zijn gevarieerd, met concerten, geluid- en lichtshows, dansavonden, muziekquizzen en de traditionele voorstelling van de campingmedewerkers aan het einde van elke week. Op onze camping zult u van de familiale en gezellige sfeer genieten die uniek is in Bretagne!

Camping L'Océan Breton, avondconcert in het landhuis

Een kinderclub voor alle leeftijden

Op L’Océan Breton zijn 2 kinderclubs die veel activiteiten voor de kinderen organiseren. Naast de activiteiten die dagelijks door onze groepsleiders worden aangeboden, verwelkomen we kinderen van 5 tot 7 jaar in de Club Yelloh! Kids en kinderen van 8 tot 12 jaar in de Club Junior. ’s Ochtends en ’s middags kunt u even helemaal alleen van uw vakantie genieten, terwijl uw kinderen zich kostelijk vermaken tijdens knutselactiviteiten of leuke speurtochten. Een Teens Club voor 13- tot 17-jarigen maakt het aanbod tijdens de zomervakantie compleet.

Omdat ook peuters van 0 tot 5 jaar zich tijdens hun vakantie aan de Atlantische kust moeten kunnen vermaken, hebben we een speelruimte ingericht met vele leerzame spelletjes. Onder de toezicht van een ouder kunnen peuters zich hier in de ballenbak of met bouwspeelgoed vermaken. Van half juli tot eind augustus organiseert ons animatieteam zelfs een Baby Club voor kinderen van 3 tot 5 jaar.

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.
Laagseizoen: van 10.00 – 12.00 uur en van 15.00 – 17.00 uur, 5 dagen per week.
Hoogseizoen: 10.00 – 12.00 uur en 15.00 – 17.00 uur, 5,5 dagen per week

Tienerclub
Hoogseizoen: 15.00-17.00 uur, 5 dagen per week

Club Baby
Hoogseizoen: 10.00-12.00 en 15.00-17.00, 5 dagen per week

Tijden zijn indicatief en kunnen variëren.

Voor een gedetailleerd activiteitenprogramma kun je terecht bij de receptie van de camping of op de Yelloh! Village app.

Entertainment voor het hele gezin in Bretagne

Onze camping heeft een prachtige locatie aan de Atlantische Oceaan, en is de perfecte plaats voor een geslaagde vakantie in het zuiden van de Finistère. Op slechts enkele minuten van onze 5-sterren camping kunt u elke dag een nieuwe activiteit ontdekken. Voor een verfrissende duik in zee, vanaf één van de zandstranden die aan de camping grenzen, of het zeilen in een catamaran, hoeft u maar een paar meter te lopen vanaf de camping.

Bij de receptie van de camping kunt u fietsen huren om een deel van de route GR34 af te leggen. Deze route van meer dan 6000 km lang voert langs prachtige landschappen aan de kust. En als u liever paardrijtochten maakt, de manege van Kervignon organiseert tochten langs de zee. Om het leven in de zee op een leuke manier te leren kennen kunnen kinderen vanaf 4 jaar in het nautisch centrum van Lesconil aan verschillende activiteiten meedoen: schelpen rapen, zeekajakken, windsurfen… Er is genoeg te kiezen! Sommige van onze partners geven u exclusieve kortingen als u op de camping L’Océan Breton verblijft! (Meer informatie aan de receptie).

Camping L'Océan Breton, fietsen over de paden op de camping
Camping L'Océan Breton, avonturenparcours met boomklimmen, zip-line

Voorzieningen die u kunt gebruiken

Naast deze activiteiten zijn er op de camping ook recreatieve voorzieningen. Sportievelingen kunnen terecht op het multisportterrein waar vele sporttoernooien worden georganiseerd, evenals op het fitnessparcours aan zee.
Naast het multisportterrein is een fietsparcours met hobbels, waarop men zich met een fiets of pedaalkart kostelijk zal vermaken! De vakantie is het perfecte moment om uw Jeu de boules techniek te perfectioneren, en de terreinen voor Jeu de boules en de biljarttafels zijn de hele dag beschikbaar. Ook zijn er pingpongtafels. Tenslotte kunt u in het avonturenpark terecht op twee acrobatische parcoursen en de gigantisch lange zipline!

Om u gemakkelijker op L’Océan Breton te verplaatsen kunt u bij ons een fiets of een pedaalkart huren, en van onze arrangementen per uur of per week gebruik maken. Het sportmateriaal dat u nodig heeft kunt u na betaling van een borg bij de receptie lenen.

Blijf in contact...