Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
camping frankrijk kindvriendelijk zwembad met glijbaan

Kindvriendelijk zwembad met glijbaan

Naar beneden scrollen

Camping Frankrijk: kindvriendelijk zwembad met glijbaan

Ook met jonge kinderen is het heerlijk toeven op deze camping in Frankrijk met kindvriendelijk zwembad met glijbaan. Voor de kleintjes is er namelijk midden in het waterpark een verfrissend peuterbad aanwezig. Dit bad is speciaal ontworpen voor jonge kinderen om veilig te spetteren en van het water te genieten. Daarom is het peuterbad slechts maximaal 20 centimeter diep zodat ze lekker kunnen afkoelen in het water en bovenal: heel veel plezier kunnen hebben, zonder dat het gevaarlijk is. Wie weet is dit wel dé plek waar jouw kleine leert zwemmen!

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Kindvriendelijk zwembad met glijbaan

Plezier voor jong en oud in waterpark van Camping L’Océan Breton

Dit bad is niet het enige peuterbad op onze camping in Frankrijk met kindvriendelijk zwembad met glijbaan. Ook in het overdekte gedeelte is een redelijk groot en verwarmd peuterbadje te vinden. Door het glazen dak blijven jullie lekker droog én warm terwijl het wel lijkt alsof je gewoon buiten bent, omdat je gewoon de buitenlucht ziet. In het overdekte peuterbad staan allerlei leuke speelattributen, zoals een oude Volkswagen bus en diverse waterstralen! Dat is zelfs voor ouders hartstikke leuk. Door de aanwezige palmbomen voelt het geheel heel tropisch aan.

Plezier voor jong en oud in waterpark van Camping L'Océan Breton

Samen zwemmen met je kindje op onze kindvriendelijke camping in Bretagne

Vanaf de kant van het peuterbad kun je goed zicht houden op je spelende kindje(s). Natuurlijk mag je ook zelf in het water zitten om met de kinderen mee te spetteren. Wil je liever met een boekje aan de kant zitten? Ook dat kan, want er zijn verschillende ligbedden aanwezig. Houd er in ieder geval rekening mee dat het zwemmen niet bewaakt wordt door een badmeester. Op zo’n mooie plek als deze is het absoluut geen straf om er zelf bij te gaan zitten. Kom je zwemmen met een kindje dat jonger is dan 2 jaar? We vinden het fijn als kindjes tot deze leeftijd een luier dragen; daarom is dat verplicht.

Samen zwemmen met je kindje op onze kindvriendelijke camping in Bretagne

Blijf in contact...