Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
kinderclub met een vol programma voor urenlang plezier

Kinderclub

Naar beneden scrollen

Kinderclub met een vol programma voor urenlang plezier

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in het zonnige Bretagne? Op onze camping is er voor alle leeftijden van alles te doen. Met onze kinderclub Yelloh!Kids willen we ervoor zorgen dat ook kinderen van 5 tot en met 12 jaar een onvergetelijke tijd hebben tijdens hun kampeervakantie in de Finistère.

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Kinderclub

Vier kinderclubs op kindvriendelijke camping in Bretagne

Uren spelen, een onbezorgde tijd hebben, nieuwe vrienden leren kennen en vooral: herinneringen voor het leven maken. Dat is wat we bij Camping L’Océan Breton willen voor onze jongste gasten. Daarom zijn er vier kinderclubs op onze 5-sterren camping te vinden: één club voor kids tussen 5 en 8 jaar, één club voor oudere kinderen tussen 9 en 12 jaar en een Teens Club voor 13-17 jarigen.

Voor de vier kinderclubs is er een aangepast programma gemaakt dat onder toezicht van onze professionele groepsleiders wordt uitgevoerd. Dat betekent dat u met een gerust hart uw kinderen, ongeacht de leeftijd, achter kunt laten bij de kinderclubs. Wedden dat uw kroost laaiend enthousiast wordt van onze programma?

Vier kinderclubs op kindvriendelijke camping in Bretagne

Programma van onze jongste kinderclub op 5-sterren camping

U hoeft niet bang te zijn dat de kinderen binnen no time weer bij de tent, caravan of mobil home staan. Juist omdat we onze programma’s zo hebben aangepast aan de leeftijd van de deelnemende kindjes is er voor ieder kind iets leuks te beleven. De ene dag wordt er door de jongste groep geknutseld, terwijl ze de andere dag een leuke en educatieve speurtocht kunnen doen.

En hoe leuk is het om samen de verkleedkist in te duiken met onze mascotte Yellito? Na deze verkleedpartij staat er een optocht op het programma; natuurlijk in gezelschap van Yellito. Geen kind zal zich vervelen in onze kinderclub. U mag onder andere de volgende activiteiten verwachten in de kinderclub voor kindjes tussen 5 en 8 jaar oud:


  • Dansen

  • Verkleden

  • Schatzoeken

  • Knutselen

  • Buitenspelletjes

  • Goochelen

  • Shows

  • Minidisco


Programma van onze jongste kinderclub op 5-sterren camping

Ingerichte ruimte voor uren speelplezier voor kids

Op onze camping is een speciale ruimte ingericht waar de kinderen urenlang ongestoord kunnen spelen. U kunt ze met een gerust hart bij ons achterlaten, terwijl u bijvoorbeeld even geniet van een paar uurtjes in de wellness of van een wandeling in de buurt. Op die manier heeft niet alleen uw kind een heerlijke onbezorgde tijd, maar genieten jullie ook van een welverdiende vakantie.

De ingerichte ruimte voor de kinderclub is speels en kleurrijk ingericht. Zo worden alle zintuigen van je kindje geprikkeld en zullen ze na een leuke dag moe en vol herinneringen terugkeren naar de kampeerplek. Ook wordt er regelmatig buiten een leuke activiteit voor kids georganiseerd. Zo zullen ze met lekker weer buiten aan de slag gaan met onder andere schatzoeken, een optocht en buitenspelletjes. Of ze mogen even lekker rennen en ravotten in een van onze speeltuinen. Dat alles, uiteraard, onder toezicht van onze animatoren.

kinderclub met een vol programma voor urenlang plezier

Maak kennis met Yellito: onze campingmascotte

Zin om uw kinderen alvast voor te bereiden op een fijne vakantie op onze camping in de Finistère? Laat ze dan alvast kennismaken met Yellito, onze vrolijke campingmascotte. Yellito woont op Camping L’Océan Breton en wandelt over de camping om kinderen uit te nodigen om mee te doen aan het animatieprogramma en de kinderclubs. Dat is niet het enige: Yellito doet óók mee met de kinderclubs! Kom samen feesten, wandelen, kleuren, zingen, dansen en spelen met Yellito en ga met warme herinneringen weer naar huis.

De kinderclub is het hele seizoen geopend en kan dus zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen bezocht worden. Uw kinderen kunnen hier 5 dagen per week terecht tussen 10:00 en 12:00 uur en tussen 15:00 en 17:00 uur. Liever nog even doorspelen? Dat kan in de vele speeltuinen en natuurlijk het waterpark op onze camping.

Maak kennis met Yellito onze campingmascotte

Blijf in contact...