Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Junior club van camping l'océan breton

Junior club van camping l’Océan Breton

Naar beneden scrollen

Ook voor kindjes die net wat ouder zijn, is er van alles te ondernemen op Camping L’Océan Breton. Om iedereen een onvergetelijke tijd aan te bieden tijdens een kampeervakantie op onze 5-sterren camping kunnen kindjes tussen 8 en 12 jaar terecht bij de Junior Club, dé kinderclub voor deze leeftijdscategorie.

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Junior Club

Nieuwe vrienden maken tijdens je vakantie in de Finistère

Kinderen van deze leeftijd willen namelijk toch net al iets meer dan kindjes tot 8 jaar oud. Het is de perfecte leeftijd om jezelf te ontwikkelen op sociaal vlak en nieuwe vriendjes te maken. Onze Junior Club is daar enorm geschikt voor, omdat er alleen maar kindjes meedoen van jouw leeftijdscategorie. Speciaal voor die groep is er een heel animatieprogramma opgesteld, waardoor ze zich geen moment hoeven te vervelen. En het leuke is dat zij dat het hele seizoen kunnen volgen!

Dat betekent dus dat je in zowel het laagseizoen als het hoogseizoen vrienden kunt maken op onze camping. Onze groepsleiders (animatoren) helpen hierbij natuurlijk graag een handje mee. Vol enthousiasme en met een leuk programma op zak zorgen ze ervoor dat deze jonge kinderen stiekem niet meer naar huis willen. Voor zowel de kinderen van 8 als voor de beginnende tieners van 12 jaar is er iets leuks te doen. Er zijn voor beide leeftijden diverse activiteiten beschikbaar waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Nieuwe vrienden maken tijdens je vakantie in de Finistère

Programma van de Junior Club bij Camping L’Océan Breton

Het programma van onze Junior Club is net even anders dan het programma van de kinderclub. Dat is natuurlijk niet zo gek, omdat de kindjes in de Junior Club net wat ouder zijn. Zo ga je in de Junior Club allerlei toffe workshops en activiteiten volgen. Denk aan een spannende cursus toveren of aan een avontuurlijke dagtocht in de natuur rondom de camping. Knutselen is natuurlijk ook leuk, maar dit soort activiteiten zijn wel heel erg tof! Andere activiteiten die u mag verwachten bij de Junior Club zijn onder andere:


  • Speurtochten

  • Diverse sportieve activiteiten zoals watersporten, zwemmen en boogschieten

  • Knotsgekke races met de pedaalkarts

  • Rondje over het boomklimparcours

  • Biljarten en poolen

  • Diverse spelletjes in de speelhal

  • Olympiades en nog veel meer

  • Minidisco


Kortom: er is voor ieder soort kind wel iets te beleven op onze camping. Dat houdt in dat u uw kind, welk karakter hij of zij ook heeft, gerust naar de Junior Club kunt brengen.

Programma van de Junior Club bij Camping L'Océan Breton

Veel activiteiten bij de Junior club

Wat zo goed is aan onze groepsleiders is dat ze altijd kijken naar de persoonlijkheden van de deelnemers. Op basis daarvan wordt een programma samengesteld. Misschien gaan jullie wel strandvissen of neemt de animator jullie mee op een speurtocht door het bos. Er is van alles mogelijk, maar één ding staat vast: het hebben van plezier met een educatief randje staat altijd voorop. We vinden het belangrijk dat ook onze jongste gasten met een grote glimlach weer naar huis gaan én dat ze dolgraag nog eens terug zouden willen komen met hun ouders of misschien als ze zelf later kinderen hebben. De Junior Club is het hele seizoen 5 dagen in de week geopend.

Veel activiteiten bij de Junior club

Blijf in contact...