Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
een ruimte die aan peuters is gewijd een waar paradijs voor kinderen

Ruimte die aan peuters is gewijd

Naar beneden scrollen

Een ruimte die aan peuters is gewijd: een waar paradijs voor kinderen

Camping L’Ócéan Breton is een kindvriendelijke camping voor alle leeftijden. Ook voor de kleinsten is er van alles te doen op onze camping. Zo is er een speciale speelruimte voor peuters waar ze zich tijdens hun vakantie in de Bretagne volop kunnen vermaken. Deze speelruimte is zelfs speciaal ontworpen voor peuters; bij het ontwerp is gelet op wat peuters écht leuk vinden.

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Ruimte die aan peuters is gewijd

Kindvriendelijke camping met peuterspeelruimte

Grote kans dat uw peuter niet meer mee naar de caravan of tent wil wanneer hij of zij gezien heeft hoe deze speelruimte voor peuters eruit ziet. Er is een heuse ballenbak aanwezig, evenals een activiteitenmat, autootjes en ander speelgoed. Ze zullen hier zich zonder twijfel zo een hele middag of misschien wel langer vermaken. Wat wel goed is om te weten, is dat er altijd minstens één volwassene toezicht moet houden in deze speelruimte. Zo weten we zeker dat ook de jongste gasten van de camping veilig bij ons kunnen spelen.

Kindvriendelijke camping met peuterspeelruimte

Feestelijke avonden voor oudere kinderen en tieners

Natuurlijk is er ook aan de oudere kinderen gedacht. Zij kunnen overdag massaal meedoen met de vele activiteiten in en rondom de camping. Alleen al in het waterpark wordt van alles georganiseerd waar menig tiener hartstikke blij van wordt. Denk aan leuke sportieve wateractiviteiten en natuurlijk aan de vele glijbanen waar zij vanaf kunnen gaan. We kunnen het ons heel goed voorstellen dat de oudere kinderen na het eten en na de minidisco nog niet naar bed willen. Kortom: de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken op vakantie in Bretagne.

Feestelijke avonden voor oudere kinderen en tieners

Speeltuinen op kindervriendelijke Camping L’Océan Breton

Naast de speciale speelplek voor peuters en de activiteiten voor tieners zijn er op de camping talloze speeltuinen en speeltoestellen te vinden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat al onze gasten zich goed kunnen vermaken tijdens een vakantie in Bretagne. De jonge kinderen kun je gerust achterlaten op de vele glijbanen, schommels, klimrekken en andere speeltoestellen. Lekker graven in de zandbak of rondrennen in het groen! Oudere kids vermaken zich juist goed op de huurfietsen of karts die je op de camping kunt huren. Deze karts zijn per 30 minuten te huren en geschikt voor 1 tot 2 personen. Voor deze leeftijd is dit een hele leuke manier om de camping eens vanaf een andere kant te bekijken!

Speeltuinen op kindervriendelijke Camping L'Océan Breton

Kampeervakantie met kinderen in de Bretagne

Bent u nog op zoek naar een fantastische kampeerbestemming voor het hele gezin? Boek dan zeker een van onze mooie plekken in het groen. Camping L’Océan Breton is een plek waar jullie het nog jaren over gaat hebben. “Weet je nog? Die keer dat we tien keer achter elkaar van de waterbaan gingen? Of die keer dat we zo’n mooie kampeerplek hadden in Bretagne?”. Wat zo bijzonder is aan een vakantie op onze camping is dat je gegarandeerd ontspannen naar huis gaat. Dat geldt niet alleen voor u, maar ook zeker voor de kinderen. Door de vele opties voor vermaak zullen zij zich geen dag vervelen.

Naast de vele activiteiten op de camping is er ook van alles te doen in de buurt van de camping.

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de plaatselijke VVV om er achter te komen wat je zoal met hele jonge kinderen in deze streek kunt beleven. Denk bijvoorbeeld aan het Landhuis de Kerzan, de Dierentuin de la Pommeraie of het visserijmuseum Cité de la Pêche waar voor iedere leeftijd iets te doen én te zien is. We zien je graag binnenkort met het hele gezin bij Camping L’Océan Breton voor een onvergetelijke kampeervakantie.

Kampeervakantie met kinderen in de Bretagne

Blijf in contact...