Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Veel diverse speel

Speeltuinen

Naar beneden scrollen

Veel diverse speeltuinen op onze camping

Uren spelen, rennen, klimmen, ravotten, graven en klauteren? Dat kan op onze kindvriendelijke camping waar we meerdere speeltuinen hebben gemaakt. Op vrijwel ieder deel van de camping is wel een speeltoestel of een complete speeltuin te vinden, zodat ook onze jonge gasten zich goed kunnen vermaken tijdens hun kampeervakantie.

Lees het vervolg Minder weergeven
Receptie >

Speeltuinen

Glijden van de glijbaan en spelen in het zand

Onze 5-sterren camping beschikt over een aantal kleurrijke speeltuinen die geschikt zijn voor verschillende leeftijden. In die speeltuinen vindt u allerlei speeltoestellen, zoals glijbanen, klimrekken, schommels, wipwappen en zelfs opblaasbare kastelen. Iedere dag bij ons op de camping is een feestje en we vinden het belangrijk dat kinderen dat ook zo vinden. Dit soort speeltuinen zijn geschikt voor allerlei leeftijden; uw kleintjes kunnen hier uren spelen, vriendjes maken, klimmen en zandkastelen bouwen.

Vanaf uw kampeerplek of stacaravan staan jullie binnen enkele minuten bij een glijbaan of schommel. Sommige plekken staan zelfs in de buurt van een speeltuin waardoor u uw kinderen gewoon in de gaten kunt houden vanaf de tent, camper of caravan. Dat is met name met jonge kinderen wel zo’n prettig idee. Omdat er op onze kindvriendelijke camping veel gezinnen met kinderen te vinden zijn, hebben ze binnen no time nieuwe vriendjes gemaakt waarmee ze de rest van de vakantie kunnen spelen. Onvergetelijke herinneringen maken; daar doen we het voor.

Glijden van de glijbaan en spelen in het zand

Opblaasbare kastelen en springkussens

Naast de standaard speeltuinen hebben we nog meer leuke speeltoestellen die tijdens vakanties worden opgezet. Wat dachten jullie van te gekke opblaasbare kastelen en springkussens? Bijna niks is te gek op onze camping! Het opblaaskasteel is een waar avontuur voor verschillende leeftijden. Hop van de ene ‘kamer’ naar de andere en haal na afloop een lekker ijsje bij een van de kiosks op de camping. Zoveel springen en rennen heeft wel een ijsje verdiend!

Bent u met hele jonge kinderen op de camping? Voor kindjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale speelruimte aanwezig waar zij samen met hun ouders kunnen kruipen en spelen. Hier vindt u allerlei educatieve en hele leuke spelletjes en speelgoed. Wat ook superleuk is om met uw kleintje naar de speciale zwembaden voor baby’s en peuters te gaan. Hoe heerlijk is het om uw kindje voor de eerste keer in het water te zien spetteren? Sommige speeltuinen buiten zijn ook geschikt voor kindjes tussen de 2 en 4 jaar.

Opblaasbare kastelen en springkussens

Ook tieners vermaken zich goed op de camping

Voor de wat oudere kinderen, vanaf een jaar of 10, zijn er toffe pedaalkarts beschikbaar waarmee zij over de camping kunnen rijden. Voor deze karts wordt een kleine vergoeding gevraagd: € 5 voor 30 minuten en € 8 voor een uur voor een pedaalkart met 1 of 2 plaats. Wat ook een echte aanrader is, is om een fiets te huren. Daarmee kunnen tieners ook de omgeving van de camping op sportieve wijze én spelenderwijs bekijken. Liever op de camping spelletjes doen? Er is een heuse speelkamer op de camping te vinden waar tieners kunnen gamen en biljart kunnen spelen.

Bij warm weer is spelen in en rondom het waterpark natuurlijk helemaal lekker verkoelend. Ook daar kunnen kinderen in alle veiligheid spelen. In het hoogseizoen worden verschillende wateractiviteiten georganiseerd waar men aan deel kan nemen. Meedoen aan de activiteiten is helemaal gratis én hartstikke leuk. In het waterpark zijn verschillende zwembaden te vinden en kunnen jullie optimaal genieten van de vele glijbanen en sproeiers in het water. Daarmee kunt u het waterpark gerust een waterspeelpark noemen! Zoek een kampeerplek of stacaravan in de buurt van het waterpark en het hele gezin ligt dag in dag uit binnen no time in het water. Zo hoort een kampeervakantie met het gezin toch altijd te zijn?

Ook tieners vermaken zich goed op de camping

Blijf in contact...