Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89

Klantbeoordelingen

Receptie >

Klantbeoordelingen

8,6/10
942 notes
9/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Echt fantastisch! Prachtig en goed verzorgd!
Publié le 03/09/2021
Martine
De Noordwijk
Premier séjour chez Yelloh! Village
Séjour du 21/08/2021 au 02/09/2021,
En emplacement, Avec enfants
9/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Een hele mooie camping, met vooral stacaravans. Het kampeer gedeelte vind ik minder. In een prachtige omgeving waar veel te doen is (al moet je dat even opzoeken).
Publié le 30/08/2021
Marie-Claire
De Zoetermeer
11 séjours chez Yelloh! Village
Membre du programme fidélité
Séjour du 18/08/2021 au 27/08/2021,
En locatif, Avec enfants
9/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Mooie ruime plaatsen,nette en proper onderhouden camping Toch één minpuntje: alle begrip voor jullie waterbesparingslechts één douchekop bleef enkele seconden lopen. Bij de andere moest je permanent blijven drukken. Niet handig om je te wassen.
Publié le 29/08/2021
Kris
De Kortemark
Premier séjour chez Yelloh! Village
Séjour du 18/08/2021 au 28/08/2021,
En emplacement, Avec enfants
6/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Op zicht een aardige camping met mooi aangelegd zwembad. Alleen voor ons veel te luidruchtig en in de avond veel te donker, vooral als je naar het sanitair gebouw wilt.
Publié le 27/08/2021
Wouter
De Someren
2 séjours chez Yelloh! Village
Séjour du 22/08/2021 au 26/08/2021,
En emplacement, Avec enfants
9/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Mooi huisje, vriendelijk personeel, super leuke NLse animatie en het springkussen is geweldig. Het zwembad gedeelte kan wel wat meer uitgebreid.
Publié le 25/08/2021
Wendy
De Lisse
4 séjours chez Yelloh! Village
Membre du programme fidélité
Séjour du 12/08/2021 au 24/08/2021,
En locatif, Avec enfants
9/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Er was veel animatie voor de kinderen, maar ook in de avond was er genoeg te doen. Zwembaden zijn super mooi en alles was keurig onderhouden
Publié le 21/08/2021
Marloes
De Apeldoorn
4 séjours chez Yelloh! Village
Membre du programme fidélité
Séjour du 11/08/2021 au 20/08/2021,
En locatif, Avec enfants
8/10

Village

Hébergement

Piscine

Sans opinion

Services

Activités

Hele mooie camping
Publié le 21/08/2021
Roland
De Voorburg
2 séjours chez Yelloh! Village
Membre du programme fidélité
Séjour du 26/07/2021 au 09/08/2021,
En locatif, Avec enfants
6/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Helaas was de temperatuur tegenvallend en dan is er verder niet veel te doen. Bij ontvangst werd ons opgedrongen een betaal armband op te laden omdat we anders niet konden betalen. Pas veel later bleken we gewoon met de iTéléphone te kunnen betalen… > Lire la suite
Publié le 18/08/2021
Peter
De Assen
2 séjours chez Yelloh! Village
Membre du programme fidélité
Séjour du 28/07/2021 au 07/08/2021,
En locatif, Avec enfants
6/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Sans opinion
De accommodatie viel tegen. Geen ruimte om kleding op te bergen, dus alle kleding hebben we in de koffers gelaten. gelukkig was er een bed over, waar we de koffers op konden leggen. De camping zelf is prima.
Publié le 15/08/2021
Eric
De Zeist
Premier séjour chez Yelloh! Village
Séjour du 27/07/2021 au 04/08/2021,
En locatif, Avec enfants
7/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

De camping zelf was mooi, alleen de douches en wc’s vonden wij tegen vallen! Het stinkt naar riool lucht en de douchkranen zijn echt waardeloos!!
Publié le 14/08/2021
Jared
De Enschede
Premier séjour chez Yelloh! Village
Séjour du 30/07/2021 au 13/08/2021,
En emplacement, Avec enfants
8/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Heel fijne sfeer, vriendelijk personeel, mooie accommodatie, goed schoongemaakt, ruime plaatsen en goed afgebakend, mooie groene camping, lekker eten in het restaurant.
Publié le 05/08/2021
Christoph
De Barendrecht
Premier séjour chez Yelloh! Village
Séjour du 17/07/2021 au 01/08/2021,
En locatif, Avec enfants
7/10

Village

Hébergement

Piscine

Services

Activités

Heerlijke mobile home. Gunstig gelegen met veel privacy. Park netjes aangelegd met veel groen en bloemen. Zwembad leuk maar geen 5 sterren. Snachts aantal keer slecht geslapen door hardcore muziek in de directe omgeving van de camping.
Publié le 04/08/2021
Jeroen
De Zierikzee
Premier séjour chez Yelloh! Village
Séjour du 24/07/2021 au 03/08/2021,
En locatif, Avec enfants

Blijf in contact...