Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Camping L'Océan Breton, in de buurt Brest

Brest

Naar beneden scrollen

Brest

De metropool en havenstad in Bretagne heeft een rijke zeevaardersgeschiedenis door de marinebasis. Het zeevaartmuseum Musée National de la Marine bevindt zich ook in Brest.

Brest ligt op de punt van Bretagne en is een authentieke stad vol charme met vele leuke activiteiten voor jong en oud!

In Océanopolis, met zijn 76 aquaria, kunt u het leven van de zeebodem bekijken, en dit is de drukst bezochte toeristische plaats in Bretagne.

Het Ateliers des Capucins is een bekende culturele plaats in Brest, met een mooi uitzicht op de Penfeld, de middeleeuwse toren Tanguy en de haven. De nieuwe mediatheek hier vlak bij is een openbare plaats die rijk is aan ontdekkingen en uitwisselingen: conferenties, leeszalen, ontspanningsruimtes, alles is ontworpen om het publiek in Brest te verwelkomen.

Het middeleeuwse kasteel van Brest opent zijn deuren voor de liefhebbers van de geschiedenis, en hier bevindt zich ook het zeevaartmuseum Musée National de la Marine. Hier kunt u de geschiedenis van de zeevaart in de stad bekijken. Vanaf de toren en de muren kunt u de architectuur van het kasteel bewonderen, dat in de Tweede Wereldoorlog werd verwoest en vervolgens door de jaren heen werd hersteld.

Door zijn twee jachthavens is Brest de grootste jachthaven in Bretagne. Iets verder op vormt de haven van Brest een echt 180 km² groot watersportgebied, een ideale plek om watersporten te beoefenen. Surfen, tochtjes op zee, windsurfen, standing paddle, duiken, er zijn vele mogelijkheden voor u!

Blijf in contact...