Camping L'Océan Breton, de paalhut

aankomst

vertrek

Reserveer uw verblijf !

Data van het verblijf

aankomst

vertrek

Aantal personen

Type overnachting

Of reserveer per telefoon op :

+33 (0)2 98 82 23 89
Camping L'Océan Breton, in de buurt Crozon

Crozon

Naar beneden scrollen

Crozon

Ontdek alle uithoeken van deze unieke streek die bevorderlijk is voor toeristische uitstapjes!

Op het schiereiland Crozon kunt u het regionale natuurpark Armorique en ook culturele bezienswaardigheden ontdekken. Het schiereiland ontving het label “opmerkelijke bezienswaardigheid in Bretagne”. Deze plaats is zeer levendig door de vele uitstapjes en culturele evenementen die er het hele jaar worden georganiseerd.

Alles van het ongerepte en authentieke Bretagne komt hier samen en garandeert u een succesvolle vakantie vol ontspanning en plezier aan zee!

Op de put van de Finistère kunt u baaien met turquoise water, steile kliffen en de opmerkelijk goed bewaarde havens ontdekken. Het natuurreservaat “Point des Grottes” is een fantastische plek om in een kajak of lopend te ontspannen en van de uitzichten te genieten!

Voor wandelliefhebbers is Crozon een paradijs met adembenemende landschappen en een panoramisch uitzicht op het zuiden van de Cap de la Chèvre.

Veel stranden op het schiereiland Crozon en zijn ideale plekken om het hele jaar door te surfen. Dichtbij Crozon ligt het strand île Vierge, dat is uitgeroepen tot één van de mooiste stranden ter wereld. 

Op het schiereiland Crozon kan men vele leuke activiteiten in de buitenlucht beoefenen, en het hele gezin kan aan alle watersporten veel plezier beleven. Dit goed bewaard gebleven natuurlijke paradijs aan de Bretonse zal u een onvergetelijk vakantie garanderen!

Blijf in contact...